A Bild és a La Gazetta dello Sport információja szerint Schumi korábbi csapatfőnöke, Ross Brawn régi rádióbeszélgetéseket játszik le a kórházban, hogy elősegítse a sportoló felébredését.

A legutóbbi információ Michael Schumacherről az volt, hogy javult az állapota, már gép nélkül tud lélegezni. Sajnos nem sokkal később kiderült, hogy a hír csak kacsa volt. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Sabine Kehm, Schumacher menedzsere közleményben hangsúlyozta, nem igaz, hogy jobban van a Forma-1 hétszeres bajnoka. 

Forrás: AFP/Boris Horvat

A sport.hir24.hu most azt írja, Ross Brawn gyakran látogatja Schumachert. Az egykori csapatfőnök már régóta ismeri a németet, hiszen a Benettonnál 1991-ben kezdtek el együtt dolgozni, majd együtt távoztak a Ferrarihoz 1997-ben. A maranellói istállónál aztán összehoztak öt világbajnoki címet, majd Schumacher 2006-os első visszavonulásakor Brawn is otthagyta a Ferrarit.

A Bild cikkéből kiderül, hogy korábbi főnöke és barátja azért játszik le régi csapatrádiós beszélgetéseket Schumachernek, mivel az ismerős hangok elősegíthetik a hétszeres világbajnok felébredését.

Schumacher még december 29-én szenvedett síbalesetet. Szakértők egyre kevesebb esélyt látnak a felépülésére.