Végre bejuthatsz a legszebb magyar víztárolóba

víz víztároló világnap Fővárosi Vízművek Rákosszentmihály
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A víz világnapja kapcsán fantasztikus programlehetőséggel rukkol elő a Fővárosi Vízművek.

A víz világnapjának megünneplését az 1992-es Rio de Janeiro-i környezetvédelmi konferencián kezdeményezték. Az ENSZ március 22-ét nyilvánította világnappá, amelynek célja, hogy óvjuk környezetünket és a Föld vízkészletét. A Fővárosi Vízművek rendkívüli helyszínre hív mindenkit, akit érdekel legfontosabb kincsünk. Sok-sok év után ugyanis ismét megnyitja kapuit a Rákosszentmihályi víztároló medence.

Forrás: Facebook/Fővárosi Vízművek

A XVI. kerület egyik meghatározó épületegyüttese a Budapesti úti, hatalmas gondozott parkkal körülvett, 1972-ben épült Rákosszentmihályi gépház és a hozzá tartozó 10 000 köbméteres víztároló medence. Lesz vízkóstoltatás, vízíz-teszt, víz-kvíz és vizes fejtörők is. További részleteket a Vízművek Facebook oldalán találsz!

Rekonstruálják a gyilkosság helyszínét – folytatódik Pistorius perehttp://www.life.hu/news/20140312-a-baratnoje-meggyilkolasaval-vadolt-oscar-pistorius-targyalasanak-nyolcadik-napja.htmlNyolcadik napjához ért a barátnője megölésével vádolt, amputált lábú sportoló tárgyalása.News--Így meztelenkedett Jake Gyllenhaalhttp://www.life.hu/news/20140312-jake-gyllenhaal-amerikai-szinesz-meztelenul-forgatta-az-everest-cimu-film-nehany-jelenetet-romaban.htmlA színész Rómában forgatja a jövőre mozikba kerülő Everest című filmet, amelynek pucér jeleneteit leleményes módon oldotta meg.News--Felébredt a kómából, más ember lett egy autóbalesetet szenvedett nőhttp://www.life.hu/news/20140311-felebredt-a-komabol-mas-ember-lett-egy-autobalesetet-szenvedett-no-arany-toth-zita.htmlBalatonalmádiból elindulva az úton egy kamionos rohant Arany-Tóth Zitáék autójába 10 évvel ezelőtt. A nő két és fél hónapig volt kómában, a felépülése közel tíz évig tartott és ismerősei, barátai szerint egészen más ember lett.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.