Biztató jelek Schumacher állapotában

Forrás: AFP/Dimitar Dilkoff -
síbaleset pilóta kóma orvos Michael Schumacher állapot Forma1 változás menedzsment
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Apró, biztató jelek mutatnak arra, hogy a síbaleset miatt kómában fekvő sportoló állapotában javulás állt be.

Ahogy a Life.hu is megírta, rádióüzenetekkel is próbálják elősegíteni a Forma-1 hétszeres vilgábajnokának felébresztését. Eddig a hírek arról szóltak, semmi nem segít a kómába esett Schumacher állapotán. Most azonban a német sztár menedzsmentje közleményben tudatta, hogy az állapotában „apró, de biztató" jeleket tapasztaltak, és azt is hozzátették, biztosak abban, hogy a javulás folytatódik, és az egykori pilóta magához tér – írja a gphirek.hu.

Forrás: AFP/Fred Dufour

Sabine Kehm, a sportoló menedzsere óvatossággal megfogalmazott közleményt adott ki. „Továbbra is bízunk benne, hogy Michael megnyeri ezt a csatát, és felébred. Időnként apró, de biztató jeleket érzékelünk rajta, ugyanakkor tisztában vagyunk vele, hogy most rendkívül türelmesnek kell lennünk. Kezdettől fogva nyilvánvaló volt, hogy hosszú és nehéz harc vár rá. Ezt közösen vívjuk meg vele és az orvosaival, akikben maximálisan megbízunk. Hogy mennyit kell várnunk, az számunkra nem fontos" – írta a menedzser.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.