Fáy Miklós beszólt a Z+-generációnak

Fotó: Rostás Bianka - Origo -
Fáy András ValóVilág 6 Istenes Bence Tilla Liptai Claudia Lilu Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többek között Liluról, Sebestyén Balázsról, Istenes Bencéről, Csiszár Jenőről is kifejtette a véleményét Fáy Miklós kritikus. Úgy véli, képtelenek megújulni és nehezükre esik a szellemi munka.

Fáy az InterPress magazinban megjelent írását idézi a Bors. A kritikus szerint Istenes Bencének nehezére esik a szellemi munka, Lilu szépen mosolyog, de pályafutása alatt még nem mondott érdekeset. Balázs pedig hiába tud jól beszélni, a Vundersőn és Zuperszexi műsorában ennyi már kevés volt, így a bukás után oda sebezhetetlenségének mítosza.

Fotó: Rostás Bianka - Origo

Vannak azonban olyan televíziósok, akikről jobb véleménnyel van Fáy: "Ha megnézzük a jelenlegi sztárokat, egyik sem ostoba. Tilla és Claudia kifejezetten gyors eszű, ahogy Balázs vagy Harsányi Levente is. Nyilván ettől is érzik úgy, hogy fuldokolnak, nem tudják kihasználni az adottságaikat, csak pénzkereset számukra a tévézés, nem hivatás. A műsorvezetők önmagukat akarják leváltani, de hiába próbálkoznak" - írja.

Forrás: TV2

"Nemrég elindult Balázs, Majka és Hajós új műsora is, de a varjú se károg róla, és nem rendült bele a média. Olyan műsorokat kellene készíteni, amelyeket a készítők is megnéznének, és amelyek széles közönséget ültetnének a képernyő elé" - vélekedik Fáy, aki a köztévé arcait - mint például Jakupcsek Gabriella vagy Csiszár Jenő - sem kíméli.

"A köztévéből – a kereskedelmiekből is – elképesztően hiányzik egy hiteles figura, akinek a nézők adnak a véleményére. Egy új Tilla hiányzik, aki szórakoztató, pezsgő, de érdeklődő, akire rá lehetne bízni egy heti beszélgetős műsort" – írja.

A Bors megkérdezte az RTL Klub programigazgatóját, mit szól a kritikához: "Nem gondolom, hogy válaszolnom kellene a cikkre, de az egykori Z+-generációnak a zenecsatorna csak egy belépő volt. Megállták a helyüket, tehetségesnek bizonyultak és bizonyulnak a mai napig" – szögezte le Kolosi Péter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.