Csillagászati összeget ajánlottak Tatár Csillának

TV2 férfimagazin A Nagy Duett Mokka Tatár Csilla Liptai Claudia vetkőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden idők legnagyobb gázsiját Magyarországon férfimagazinos vetkőzésért Liptai Claudia kapta, most azonban kolléganőjének, Tatár Csillának is busás összeg ütheti a markát. 

A csinos műsorvezető kijelentette, tartja magát korábbi elhatározásához, és semmi pénzért nem vetkőzik.

Forrás: Tv2

Azt mondja, a lapok bármeddig emelhetik a gázsit, ő bizony nemet mond. A Story információi szerint a nyuszis magazin ugyanazt a többmilliós összeget ajánlotta fel Csillának, mint amit annak idején Liptai Claudia kapott.

Nehezen dolgozza fel a szakítást Tóth Gabi?http://www.life.hu/bulvar/20140312-az-rtl-klub-x-faktoranak-mentora-toth-gabi-es-marko-robert-szakitottak-az-enekesno-nehezen-dolgozza.htmlAhogy hétfőn, a Fókusz kamerái előtt bejelentették: vége Tóth Gabi és a táncos-koreográfus, Markó Robi románcának. Az énekesnő azonban - úgy tűnik - nehezen dolgozza fel, hogy újabb kapcsolata futott zátonyra. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huJáksó László a Barátok köztbenhttp://www.life.hu/bulvar/20140312-az-rtl-klub-baratok-kozt-cimu-sorozataban-jakso-laszlo-radios-musorvezeto-is-szerepet-kap.htmlTesthezálló feladatot kapott a Barátok közt stábjától Jáksó László. A rádiós a napi soroztaban saját magát alakítja.TV + BulvárOrigoHujber Feri nagyképű megjegyzést tetthttp://www.life.hu/bulvar/20140311-a-tv2-a-nagy-duett-kieso-parosa-hujber-feri-es-radics-gigi-a-szinesz-nagykepu-kijelentese-miatt.html"Nincs szükségem sem a rajongókra, sem a szavazataikra" – jelentette ki Hujber Feri A Nagy Duett vasárnap esti adása előtt. Nos, lehet, hogy mégis lett volna, ugyanis - ahogy megírtuk - ki is esett párjával, Radics Gigivel. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.