Barack Obama mellé állították Bolonyai Flórát, a magyar nőivízilabda-válogatott kapusát egy közös fotózás alkalmával. Nem semmi!

Edzője javasolta, hogy éppen Barack Obama mellé kerüljön Flóra az egyetemi bajnok University of Southern California csapatának Fehér Ház-beli fotózásán – írja az Origo.hu

Flóra az elnök baljánForrás: White House./Chuck Kennedy

"Az aktuális elnök minden évben meghívja bizonyos sportágak egyetemi bajnokait a Fehér Házba. Idén a vízilabda is a meghívott sportágak között volt, de egy kicsit elkavarodott a meghívónk, úgyhogy mi végül csak két nappal utazás előtt tudtuk meg, hogy vasárnap Washington D.C.-be repülünk. Általában nem szeretek sokat és éjszaka repülni, de ezúttal azt hiszem, hogy megérte. Nagyon különleges élményben volt részem, nem sok magyarnak adatik meg, hogy az amerikai elnök a Fehér Házban kezet fogjon vele" – mondta Bolonyai Flóra, aki arra a kérdésre is válaszolt, miért éppen ő került az amerikai elnök mellé.

„Eredetileg a kép szélén ültem, de tavaly én voltam a bajnoki döntő legértékesebb játékosa, úgyhogy az edzőm kijelentette, én állok majd középen. Obama kedves és közvetlen volt, mindenkivel kezet fogott, és a keresztnevünkön bemutatkoztunk neki" – mesélte Flóra.