Van telitalálatos szelvény az ötöslottón

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Ivanmikhaylov -
nyeremény lottó milliárd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyetlen szelvénnyel találták el mind az öt számot. A nyeremény több mint 3 milliárd forint.

Az ötöslottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki: 5, 10, 54, 59, 80.

Legutóbb tavaly szeptemberben volt ötös a lottón, akkor szintén egyetlen telitalálatos szelvény volt, amely ugyancsak több mint hárommilliárdot ért.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Ivanmikhaylov

931 milliót nyertek a hatos lottónhttp://www.life.hu/news/20140309-931-milliot-nyertek-a-hatos-lotton.html931.749.810 Forintot vihet haza a lottónyertes.News--Majdnem öngyilkos lett a lottónyerteshttp://www.life.hu/news/20140212-andraschek-laszlorol-a-hajlektalan-lottonyertes-a-hatalmas-szerencseje-elott-az-ongyilkossagon.htmlAndraschek Lászlóról, a hajléktalan lottónyertesről kiderült, mielőtt hatalmas szerencse érte majdnem eldobta az életét.NewsRTLKLUBMáris kirabolták a hajléktalan lottómilliomosthttp://www.life.hu/news/20140206-maris-kiraboltak-andraschek-laszlot-a-hajlektalan-lottomilliomost.htmlInterjú a hajléktalanból lett lottómilliomossal című cikkünkben beszámoltunk róla, hogy az 55 éves Andraschek László 630 millió forintot nyert a lottón. A nyilvános szereplést vállaló nyertest azonban máris kirabolták.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.