Íme A Nagy Duett legmeghatóbb produkciója

TV2 Cooky Nagy Duett produkció Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Kitörölhetetlenül a szívetek fele magyar!" - így fogalmazott Dobrády Ákos, miután Cooky és Hien elénekelték A csitári hegyek alatt című magyar népdalt. Nos, ezt mi sem mondhattuk volna szebben.

Aki korábban sosem szavazott volna egy ilyen műsorban, most lehet, hogy megenyhült Hien és Cooky produkciójától és megkereste a telefonját. A francia származású sztár kicsit nehezen készült ugyan fel a dalra, kolléganője azonban mindenben támogatta. Az eredmény pedig magáért beszélt.

A produkció fantasztikusan sikerült, amit a zsűri 33 ponttal jutalmazott, amit egyébként a pontrendszer már nem tudott értelmezni. Nézd meg te is, ha elmulasztottad volna:

Megkönnyezte Gáspár Laci karrierje kezdetéthttp://www.life.hu/bulvar/20140314-megkonnyezte-gaspar-laci-karrierje-kezdetet.htmlMárcius 15-től indul a Megasztár 10. évfordulóját ünneplő show-műsor. Az első epizód az első szériát idézi fel, amelynek nyertese Gáspár Laci volt. Az énekes megkönnyezte a kezdeti lépéseiről levetített kisfilmet.TV + Bulvár--A hét legmegdöbbentőbb bulvárhíreihttp://www.life.hu/bulvar/20140314-a-life-hu-bulvarkokteljaban-gregor-bernadett-szinetar-dora-a-nagy-duett-szombat-esti-laz-tatar.htmlSzakítás, kiakadás celebfronton, meztelen rúdtánc a ValóVilágban. Röviden így foglalhatnánk össze az elmúlt hét bulvártörténéseit. Az első kettőn még csak túltettük magunkat, de a valóságshow fiúinak pucér pörgését látva néhány percre elengedtük a klaviatúrát, szánkból kifordult a falat. Nem vagyunk prűdek, de ez nekünk is sok volt. OMG!TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huNem lett munkanélküli Hadas Kriszta és Máté Krisztahttp://www.life.hu/bulvar/20140116-forro-nyomon-megszunese-utan-sem-munkanelkuli-hadas-krisztina-es-mate-kriszta.htmlA ValóVilág képernyőre kerülésével megszűnt az RTL II Forró nyomon című heti oknyomozó riportmagazinja amely bűnügyekkel, visszaélésekkel foglalkozott. A két évadot megélt műsor meghatározó arcai, a műsorvezető Máté Krisztina és Hadas Krisztina főszerkesztő nem maradtak elfoglaltság nélkül. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.