Kínos - választási beszéde közben bevizelt a politikus

beszéd szónoklat vizelés lelkesedés kolumbiai elnök
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kolumbiai elnököt úgy elragadta a hév és olyan vérmérséklettel mondott beszédet, hogy nem tudta türtőztetni magát és bevizelt.

Jose Manuel Santos kolumbiai elnök az újraválasztásáért mondott szónoklata közben összevizelte magát. A világos nadrágján növekvő nedves folt ellenére az elnök folytatta harcias szónoklatát – írja a hír 24.hu.

"Azon dolgozunk, hogy egy jobb, szebb országot építsünk, együtt mindenre képesek vagyunk!" – hangzott a lelkesítő beszéd Jose Manuel Santos szájából. "Készen állunk arra, hogy befejezzük azt, amit elkezdtünk" - tette hozzá, miközben láthatóan egyre nagyobb lett a folt a nadrágján.

Íme, a videó a kínos beszédről:

Így örül a kutya az ágynak – cuki videóhttp://www.life.hu/news/20140318-a-kutya-titokban-felment-az-agyra-a-gazdi-bekamerazta-a-szobat-vicces-video.htmlAz ebnek alapjáraton tilos a kanapéra mászni, egy nap azonban, amikor a gazdik nem voltak otthon, kiélhette magát. Irtó jó fej!NewsOrigoÖngyilkos lett Mick Jagger barátnőjehttp://www.life.hu/news/20140317-mick-jagger-zenesz-49-eves-baratnojet-a-divattervezo-l-wren-scottot-hetfo-reggel-holtan-talaltak-new.htmlEgy manhattani lakásban holtan találták L'Wren Scottot, a The Rolling Stones énekesének 49 éves, divattervező barátnőjét.News--Meglepő szakértői vélemény Philip Seymour Hoffman halálárólhttp://www.life.hu/news/20140317-philip-seymour-hoffman-oscar-dijas-szinesz-februari-halalat-veletlen-kabitoszer-tuladagolas-okozta-a.htmlA hivatalos dokumentum szerint a színész februári halálát véletlen kábítószer-túladagolás okozta.NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.