Zaklatják Győzikét

TV2 Gáspár Győző sms Édes Élet zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győző kikészült. Az Édes Élet szereplője durva üzeneteket kap zaklatójától.

"Ez egy idióta őrült lehet, olyanokat ír, hogy kicsontozlak, elkaplak, megdöglesz. Nagyon elegem van belőle, hívtam a számot többször is, de felveszi, és nem szól bele..." - mondta a Hír24-nek Győzike.

Forrás: RTLKLUB

A portál a zaklatót is elérte telefonon: "Nem én voltam, egy ismerősöm az, aki poénból elkérte a telefonomat. Mondtam neki, hogy ne írjon ilyeneket, de nem hallgatott rám". Győzike biztos abban, hogy a férfi hazudik, és leszögezte, ha nem hagyja békén, jogi lépéseket tesz.

Nem Claudia vezeti a Rising Start? http://www.life.hu/bulvar/20140319-a-tv2-rising-star-cimu-musorat-nem-liptai-claudia-vezeti-a-sztarban-sztar-cimu-musorban-azonban.htmlSajtóhírek szerint Liptai Claudia helyett valaki másra bízná a TV2 az ősszel adásba kerülő új műsora, a Rising Star vezetését. A TV2 sajtóosztálya azt állítja, még bárki szóba jöhet. TV + BulvárOrigoNem tartották be az ígéreteiket a ValóVilág játékosaihttp://www.life.hu/bulvar/20140317-az-rtl-2-valovilag-6-jatekosai-vv-viki-vv-aurelio-vv-zsolt-vv-iza-vv-charlotte-vv-jozsi-vv-krisztian.htmlA felénél tart a ValóVilág 6. Az első játékosok kicsivel több mint hatvan napja költöztek be a villába, mi pedig ennek alkalmából felidéztük a bemutatkozó kisfilmjüket. A már kezdetekkor sem túlságosan izgalmas és színes játékosok az eltelt idő alatt még tovább szürkültek, a villa életének felpezsdítésére vonatkozó igértetét pedig szinte senki nem tartotta be. Gyúrós Józsi imidzsvideójának témája például majdnem biztos, hogy inkább a szerkesztők fejéből pattant ki.TV + BulvárOrigoXantus Barbara megrázó vallomásahttp://www.life.hu/bulvar/20140317-xantus-barbara-szineszno-joshi-bharatnak-meselt-szurdi-miklossal-valo-hazassagarol-es-arrol-hogy.htmlA színésznő nagypapája megrázó haláláról, a nemi erőszakról és a válásáról is mesélt Joshi Bharatnak. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.