keresés videó lány eltűnés videóüzenet Budapest Zugló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy internetre feltöltött kisfilm segítségével keresik azt a 15 éves lányt, aki Zuglóban tűnt el.

Aggódva keresi családja Simonics Csengét, aki március 18-án kedden reggel Zuglóban eltűnt. A 15 éves lányt szürke kabátban és fekete nadrágban látták utoljára reggel, a Szent István zeneiskolánál.

A szülők egy videóban kérik, aki látta a lányt, hívja őket:

Túlélhette volna Pistorius barátnőjehttp://www.life.hu/news/20140319-oscar-pistorius-paralimpiai-bajnok-futo-targyalasan-kiderult-baratnoje-reeva-steenkamp-tulelhette.htmlA gyilkossággal gyanúsított paralimpiai bajnok futó tárgyalásának 13. napján több tanút is meghallgattak, érdekes részletek derültek ki.News--Az egész országra riasztást adtak ki a szél miatthttp://www.life.hu/news/20140319-az-orszagos-meteorologiai-szolgalat-elsofoku-riasztast-adott-ki-az-egesz-orszagra-az-eros-szel-miatt.htmlA széllökések akár a 80 km/órát is meghaladhatják az ország nagy részén. Por- és homokviharra, sőt, akár hódarára is számíthatunk ma.News--Új rekord a Rubik-kocka kirakásábanhttp://www.life.hu/news/20140318-david-gilday-mike-dobson-duo-altal-kifejlesztett-robot-rekordteljesitmeny-alatt-rakja-ki-a.htmlAz emberektől egy robot vette át a Rubik-kocka kirakásának rekordját.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.