focilabda világbajnok freestyle futball világbajnokság fellépés Szász Kitti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szász Kitti egy igazán férfias sportban, a labdazsonglőrködésben lett világbajnok.

Kitti nyerte a budapesti freestyle világbajnokságot. A fiatal lány az RTL Klub reggeli adásában mesélt arról, miért éppen a focilabdát választotta.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

„Úgy kezdődött, hogy megtetszett egy videó és elkezdtem gyakorolni. A mozdulatokat én találom ki, a trükköket pedig az internetről lesem el" – mesélte a világbajnok, akit hatalmas stadionokba hívnak, hogy megmutassa tudását. „Rengeteg ember van egy-egy nagy stadionbeli fellépésen, de ilyenkor a labdára koncentrálok és nem a közönségre. Rióban a foci világbajnokságon is fellépek. Edzeni versenyre szoktam és az alap trükköket csiszolom" – magyarázta Kitti.

Az egész országra riasztást adtak ki a szél miatthttp://www.life.hu/news/20140319-az-orszagos-meteorologiai-szolgalat-elsofoku-riasztast-adott-ki-az-egesz-orszagra-az-eros-szel-miatt.htmlA széllökések akár a 80 km/órát is meghaladhatják az ország nagy részén. Por- és homokviharra, sőt, akár hódarára is számíthatunk ma.News--Alföldi Róbert videóban beszél másságárólhttp://www.life.hu/news/20140318-alfoldi-robert-szinesz-d-toth-kriszta-musorvezeto-oroszlan-szonja-szineszno-titkos-torteneteikkel.htmlA Life.hu Alföldi Róbert, D.Tóth Kriszta és Oroszlán Szonja történetére kapta fel a fejét. A magyar hírességek fura történeteikkel hívják fel a figyelmet arra, hogy megéri nyitottnak lenni ahelyett, hogy az előítéletekre hallgatnánk - írja a Google Sajtóiroda. NewsRTLKLUBEzért lett öngyilkos Jagger barátnőjehttp://www.life.hu/news/20140318-kiderult-miert-lett-ongyilkos-l-wren-scott-divattervezo-mick-jagger-a-rolling-stones-frontemberenek.htmlA Rolling Stones frontemberének barátnője anyagi és magánéleti problémákkal küzdött, és valószínűleg végső elkeseredésében vetett véget önkezével életének. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.