Asszisztenst kap Ördög Nóra

Forrás: RTLKLUB -
Mici Schiwert-Takács László Ördög Nóra asszisztens személyi asszisztens Szombat esti láz RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Személyi asszisztens segíti majd a Szombat Esti Lázban Ördög Nórát, aki pár napja jelentette be, hogy második gyermekét várja.

Ahogy a Life.hu az elsők között megírta, Ördög Nóra a kislánya, Mici után a második gyermekét várja. A műsorvezető most nem lombikprogram segítségével esett teherbe, hanem spontán fogantatásnak köszönheti, hogy újra anyai örömök elé néz.

Schiwert-Takács László, a Szombat Esti Láz kreatív felelős szerkesztője boldogan mesélt arról, hogy az egész stáb azon dolgozik majd, Nóri és a születendő baba a legkomfortosabban érezze magát a műsorban – írja a Blikk.

Forrás: RTLKLUB

„Az egész stáb nagyon boldog volt, amikor megtudtuk a hírt. Korábban már dolgoztam együtt Nórival, amikor Micit várta, és most sem tudtam elképzelni, hogy más vezesse a Szombat Esti Lázat. Nóri mellett végig egy személyi asszisztens dolgozik majd a műsorban, Karczagi Csilla. Most egy sokkal modernebb műsorral készülünk a nézőknek, nem annyira a nagyestélyié lesz a főszerep, és azt gondolom, hogy a Nórit öltöztető stylist, Holdampf Linda számára is remek feladat lesz egy gyönyörű várandós kismama szebbnél szebb szettjeinek összeállítása. Biztos vagyok benne, hogy jó hangulatú lesz a műsor, az pedig külön öröm, hogy a műsorvezető babája is részt vehet a show-ban" – mondta Schiwert-Takács.

Demcsák aktfotókat őrizgethttp://www.life.hu/bulvar/20140321-demcsak-zsuzsa-musorvezeto-a-supertv2-n-majka-nanee-cimu-musoraban-vallott-arrol-hogy-aktkepeket.htmlA Mokka műsorvezetője a róla készült pikáns felvételeket Majkának mutatta meg.TV + Bulvár--Király Linda őszintén a Himnuszrólhttp://www.life.hu/bulvar/20140320-kiraly-linda-enekesno-elmeselte-mi-tortent-12-evvel-ezelott-amikor-belesult-a-himnusz-eneklesebe.htmlAz énekesnő 12 éve viseli magán a bélyeget, miszerint ő az, aki belesült a Himnuszba.TV + Bulvár--Bárdos András és Máté Kriszta is táncol a Szombat Esti Lázbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140320-bardos-andras-es-mate-kriszta-a-tv2-egykori-musorvezetoi-elvallaltak-a-szombati-esti-lazat-az-rtl.htmlA TV2 egykori híradósai aláírtak az RTL Klubhoz.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.