Rengeteget ivott Hujber Feri

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Hujber Ferenc NaNee! alkoholizmus SuperTV2
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A SuperTV2 NaNee! című műsorában korábbi alkoholfogyasztási szokásairól mesélt Hujber Feri.

Hujber Feri Fenyő Iván kérdésére mesélt arról, hogy 15-20 évig rendszeresen hatalmas mennyiséget ivott, ezért döntött a kapszula beültetése mellett.

"A kapszula előtt is voltak hónapok, amikor eldöntöttem, hogy nem iszom. De nekem annyira, de annyira bejön a pia! Nagyon sokáig, 15-20 évig ittam a hiperaktivitásom miatt. Nagyon sokat, sőt, rengeteget. Az, hogy én most itt vagyok, az genetika, csoda. Naponta fél liter-liter tömény, nyolc-tíz üveg sör, 2-3 üveg pezsgő volt a napi adag" - tálalt ki a színész, akinek felesége a második gyermeküket várja.

Április 5-én indul a Szombat Esti Lázhttp://www.life.hu/bulvar/20140324-az-rtl-klub-szombat-esti-laz-cimu-musora-2014-aprilis-5-en-indul.htmlAhogy a Life.hu megírta, a Csillag Születik helyett a Szombat Esti Lázat tűzi műsorára az RTL Klub. TV + BulvárMTI/Balázs AttilaBoldogság és válságok a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140320-a-life-hu-heti-bulvarkokteljaban-ordog-nora-caramel-bajor-imre-farkashazy-tivadar-gaspar-gyozo-varga.htmlÖrömhírekben és szomorúságokban is bővelkedett az elmúlt hét. Ördög Nóra babavárásának együtt örültünk, és ugyanígy szurkolunk Bajor Imrének, hogy legyőzze a betegségét. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huPénzügyeiről beszél Berki Krisztián http://www.life.hu/bulvar/20140320-a-tv2-frizbi-hajdu-peterrel-cimu-musoraban-berki-krisztian-anyagi-helyzeterol-beszel.htmlNem lövünk nagyon mellé, ha úgy gondoljuk, sok embert foglalkoztat, tulajdonképpen honnan van pénze Berki Krisztiánnak. Az Édes élet nézői számára vérlázítóan nagylábon élő celeb a Frizbiben beszélt anyagi helyzetéről. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.