Barbárság – flamingókat fejeztek le Frankfurtban

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság flamingó fej állatkert lefejezés Frankfurt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség gyanúja szerint a gyilkosok csütörtökről péntekre virradó éjszaka törtek be az állatkertbe, és akkor ölték meg a madarakat.

Péntek reggel holtan találtak kilenc flamingót a frankfurti állatkertben, a madarakat lefejezték. Péntek éjjel aztán újra lecsaptak a gyilkosok, és újabb hat madarat végeztek ki. Az állatok egyenként legalább ezer eurót érnek – írja az Origo.hu.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Egy szakértő megvizsgálta az állatokat, hátha kiderül, hogy egy másik állat ölte meg őket, de az állatkert igazgatója szerint sokkal valószínűbb, hogy emberek voltak a támadók. Ráadásul nem ez az első ilyen eset az állatkertben: 2007-ben egyszer már lefejeztek három flamingót, akkor nem sikerült elkapni a támadókat.

Elkészült Fa Nándor csodahajójahttp://www.life.hu/news/20140324-fa-nandor-hajos-vadonatuj-hajoja-a-spirit-of-hungary-elkeszult.htmlFa Nándor vadonatúj hajója, a Spirit of Hungary, lenyűgöző adottságokkal rendelkezik. NewsElkezdődtek L'Wren Scott temetésének előkészületeihttp://www.life.hu/news/20140324-lwren-scott-mick-jagger-exbaratnoje-es-divattervezo-temetesenek-elokeszuletei-megkezdodtek.htmlA tragikus körülmények közt elhunyt divattervezőnő koporsóját vasárnap szállították át Los Angelesbe.News--Elbűvölő fotósorozat menhelyes kutyákrólhttp://www.life.hu/news/20140324-jessica-trinh-amerikai-fotografus-fotosorozata-menhelyes-kutyakrol.htmlEgy amerikai fényképész fotósorozatával akar segíteni a menhelyen élő kutyáknak, hogy új otthonra találhassanak.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.