Elmondása szerint a tripla golyók nem okoznak neki fájdalmat és a szexre sem panaszkodik. Csak erős idegzetűek görgessék le a cikket!

A duplapéniszű pasi, DoubleDickDude után itt az újabb sokk: a három herével született férfi. Szintén a Reddit nevű portálra töltötte fel fotóját furcsa szervéről, amelyre a hir24.hu bukkant. A sokkoló fotóért – saját felelősségedre – kattints IDE

A GardenofGandalf névre hallgató felhasználó saját bevallása szerint már alig várta, hogy végre betöltse a 18-at azért, hogy végre képet posztolhasson három heréjéről anélkül, hogy az pedofil tartalomnak számítana. Kiderült, hogy a felhasználónak eddig kevés tapasztalata volt nőkkel, ám azok, akik találkoztak a három herével, elmondása szerint nem panaszkodtak. Hozzátette, az extra szerv nem okoz semmilyen problémát vagy fájdalmat, még járás közben sem igazán zavarja tulajdonosát. Sőt! A srác egyetlen és legnagyobb problémája egyelőre az, hogy eddig képtelen volt rájönni, melyik here a plusz here.

A jelenségnek bár nagyon ritkán fordul elő, nem ismeretlen az orvosok számára. Két különböző típusa van, az egyik, amikor az extra heréhez ondóvezeték is kapcsolódik, és spermát termel, éppúgy, mint a másik kettő. A másik esetben az extra heréhez nem kapcsolódik ondóvezeték, az ilyen plusz szerv pedig valójában csak „holtsúly" - állítják a szakemberek. GardenofGandalf úgy véli, ő azok közé a szerencsés kevesek közé tartozik, akiknek az extra szerve működik is.