színész koncert Barátok közt Republic éneklés plakát Rékasi Károly rendezvény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mivel Rékasi Károly már régóta énekli a Republic-dalokat a Hattyúdal című színdarabban, ezért magától értetődő volt, hogy vállalja az együttessel a közös koncertezést. 

Magyar Bálint után újabb Barátok közt-ös színész váltja Sipos F. Tamást. „Ha szereti a Republic zenekart és a kutyákat, jöjjön, és szórakozzon velünk" – olvasható a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítvány rendhagyó rendezvényének plakátján, amelyen Rékasi Károly pózol az együttes tagjaival – írja a Blikk.

Forrás: MAGYAR GRUNDY UFA/Nagy Botond

Rékasi rendszeresen énekel Republic-slágereket a József Attila Színházban, hiszen az együttes 27 dala hangzik fel a Hattyúdal című színdarabban, de ez lesz az első alkalom, hogy koncerten lép színpadra a Republickal.

„Három éve, még Cipővel együtt lépett fel a Republic az örökbefogadó napunkon, és nagyon megörültünk, hogy idén sem mondtak nemet. Az pedig külön öröm, hogy színészek adják elő ezeket az ismert dalokat" – áradozott Kovács Violetta, a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítvány elnöke.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.