Ahogy a Life.hu megírta, március 25-ével szerződést bontott egymással a TV2 és a Jóban Rosszban producere, Nagy Tamás Grande. A sorozatszereplők saját elmondásuk szerint a médiából tudták meg főnökük távozását, azóta pedig kiderült, hogy Rónai Lilit, Márti megformálóját is kiírják a sorozatból.

A Bors a sorozat szereplőit faggatta Grande távozásáról, ám ők szűkszavúan kommentálták az eseményeket. 

Forrás: Jóban Rosszban/Facebook

"Komolyan? Nem hallottam, és nem is nagyon érek rá, mert mosogatok" – mondta Cseke Katinka. Kembe Sorel pedig a következőképpen reagált: "Nem tudtam. Beszéljünk később!" A napilap állítása szerint Bálizs Anett és Gazdag Tibor sem tudott a producer távozásáról, és egészében az egész stábot meglepte a hír és már arról suttognak, hogy a személycsere nem áll meg a producernél. 

Egy távozásról máris lehet tudni: egy ideje nem forgat a stábbal Rónai Lili, Márti megformálója. A fiatal lány a történet szerint Skóciába költözött. "Sajnos Márti elköltözik Csillagkútról, ezért el kellett köszönnöm a kollégáktól. Nagyon szép időt töltöttünk együtt, és megszerettem a stábot, éppen ezért nem véglegesen búcsúztam el a csapattól. Többekkel tartani fogom a kapcsolatot, nagyon jó barátság alakult ki Szaksz Gabival, Sallai Nórival és a többiekkel is" – mondta el a Borsnak Lili, aki másfél év közös munka után válik meg a TV2 napi sorozatától.