dizájner híresség Photoshop hipszter Sandra Bullock Hollywood sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywoodi hírességeket alakítottak át hipszterré egy dizájnereknek szóló verseny keretében.

A DesingCrowd nevű grafikai oldal versenyt hirdetett meg azzal feladattal, miszerint ismert hollywoodi sztárokat kell átalakítani a hipszterebbnél is hipszterebbre. Jöhettek tehát a vastagkeretes szemüvegek, a koptatott farmerok, a szakállak és a tetkók – a határt csak a fantázia szabta meg.

Forrás: http://blog.designcrowd.com/

Összesen 195 beadvány érkezett 98 kreatívkodó Photoshop-bűvölőtől, végül egy Free Imagination nevű dizájner nyert. Sandra Bullockon túl még számtalan sztár alakult át élethű hipszterré – a további képeket ide kattintva nézheted meg.

Öltözz úgy, mint egy sztár: Jessica Albahttp://www.life.hu/trend/20140325-oltozz-ugy-mint-egy-sztar-jessica-alba.htmlSzívesen viselnél hasonló ruhákat, mint a kedvenc sztárod? A Life.hu sorozatában megmutatjuk nektek, hogyan öltözhettek úgy, mint az igazi hírességek, és hol szerezhetitek be a hasonló ruhadarabokat kedvezőbb áron.TrendOrigoA Mount Everestre készül Klein Dávidhttp://www.life.hu/news/20140327-klein-david-hegymaszo-oxigenpalack-nelkul-szeretne-megmaszni-a-vilag-legmagasabb-hegyet-a-mount.htmlA hegymászó oxigénpalack nélkül szeretné megmászni a világ legmagasabb hegyét .News--Lerobbant a metró kimenekítették az utasokathttp://www.life.hu/news/20140326-muszaki-okok-miatt-nem-jar-a-2-es-metro-az-ors-vezer-tere-es-a-deak-ferenc-ter-kozott-az-utasok-az.htmlMűszaki okok miatt nem járt a 2-es metró az Örs vezér tere és a Deák Ferenc tér között - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fődiszpécsere.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.