Eurovíziós Dalfesztivál Amerika Tolvai Renáta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába is szeretne, Tolvai Reni nem tud szerelmével, Kállay-Saunders Andrással tartani Koppenhágába, az Eurovíziós Dalfesztiválra - tudta meg a Life.hu.

Amerikából fog drukkolni az elődöntőben utolsóként színpadra álló szerelmének az énekesnő. Reni pont május végén utazik vissza álmai országába, ahonnan pár napja tért haza a promóciós turnéjáról.

Forrás: Life.hu /Földi Attila

Tolvai Reni egyesítette családjáthttp://www.life.hu/bulvar/20140124-tolvaj-reni-megasztar-10-gyoztese-enekesno-egyesitette-a-csaladjat.htmlTolvai Reni szülei, Georgetta és Gyula már évek ót Magyarországon élnek, és végre az imádott Julianna mamát is sikerült Nagyváradról Budapestre költöztetni.TV + BulvárOrigoTitokban férjhez ment Tolvai Reni?http://www.life.hu/bulvar/20130927-tolvai-reni-eskuvoi-ruhaban-pozolt-ferjhez-ment-kallaysaunders-andrashoz.htmlGyönyörű esküvői ruhás képet posztolt ki magáról Tolvai Reni, aki sohasem verte nagydobra, hogy szívesen férjhez menne Kállay-Saunders Andráshoz, akivel a 2010-es Megasztár óta él szerelemben.TV + BulvárErotikus klipre gyúr Tolvai Renihttp://www.life.hu/ez-zsir/20140209-a-tv2-megasztarjanak-gyoztese-tolvai-reni-erotikus-klipre-keszul.htmlEgészen kamaszkora óta harcol a pluszkilókkal és keményen diétázik Tolvai Reni. A Megasztár egykori győztese azonban most rendszeresen edz, ugyanis nagy dobásra készül. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.