Most már biztos: megszűnik Az élet show-ja

Forrás: RTLKLUB -
TV2 reality show Az élet show-ja Baukó Éva megszűnés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban is felröppent a hír, hogy megszűnik Az élet show-ja, most azonban már azt is lehet tudni, mikor. A TV2 műsora április 7-én tűnik el a képernyőről.

Az édes élet mintájára, civil szereplőkkel indított napi realityt a TV2 január végén. Később egyre több celeb tűnt fel a kamerák előtt, Berkivel való szakításuk idején Hódi Pamela is átköltözött egy időre Az édes életből. Jelenleg épp Baukó Éva és „családja”, a mulatóskirály, Jolly, a konkurencián megismert Szandika és Sanyi, a testépítő szépfiú Jáger Ricsi viszi a műsort a hátán, de megfordult már benne az ÖsszeEsküvőkben megismert Niko és a volt Megasztár, Nkuya Sonia is. Számukra rossz hír: a műsor április 7-től eltűnik a képernyőről, helyette a Magánnyomozókat adják majd.

Forrás: RTLKLUB

A szereplők közül Jáger Ricsi a Borstól értesült a hírről, Baukó Éva azonban már tudta, hogy megszűnik a reality, de nem nyilatkozott.

"A TV2 már korábban kommunikálta, hogy a későbbiekben váltás fog bekövetkezni, ezért is sugároztuk folyamatosan a Magánnyomozókat hétvégén" – mondta a napilapnak Koltay Tamás, a TV2 szóvivője, hozzátéve, ha idén tavasszal már nem is, de később újra képernyőre kerülhet Az élet show-ja.

Berki Krisztián magyarázkodikhttp://www.life.hu/bulvar/20140328-a-tv2-edes-eletenek-szereploje-berki-krisztian-allitja-nem-kell-tartania-a-nav-tol.htmlA felröppent hírek szerint rátette Berki Krisztián vagyonának egy részére a kezét a NAV. A testépítő azonban cáfolja ezt, és azt állítja, nem kell tartania az adóhatóságtól. TV + BulvárOrigoBombasztikus külsővel fotózták Szecsődi Karithttp://www.life.hu/bulvar/20140326-szecsodi-kari-a-tv2-megasztarjanak-transzszexualis-felfedezettje-profi-fotokat-csinaltatott-magarol.htmlMint ahogyan már megírtuk, a mellműtéten átesett Szecsődi Kari egyre nőiesebben néz ki. Az egykori megasztáros a minap mellvillantós fotót posztolt, most pedig profi képeket csináltatott magáról. TV + BulvárOrigoÁprilis 5-én indul a Szombat Esti Lázhttp://www.life.hu/bulvar/20140324-az-rtl-klub-szombat-esti-laz-cimu-musora-2014-aprilis-5-en-indul.htmlAhogy a Life.hu megírta, a Csillag Születik helyett a Szombat Esti Lázat tűzi műsorára az RTL Klub. TV + BulvárMTI/Balázs Attila

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.