Mindenkit meghatott Csík Sanyi produkciója

Forrás: TV2 -
tanítás A Nagy Duett megható éneklés Megasztár énektanár Csík Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Duett szerény énektanára fantasztikus előadást nyújtott a döntőben.

A háttérből újra a rivaldafénybe került Csík Sándor, akit a legtöbben A Nagy Duett és a Megasztár énektanáraként ismernek. Sanyi évek óta azon fáradozott, hogy a tehetségeket biztassa, oktassa, hogy a maximumot nyújthassák a színpadon. Egykor neves együttesekben énekelt, de tíz éve úgy döntött, inkább tanítani szeretne.

Forrás: TV2

Azóta sok-sok tanítványából lett elismert énekes, akik saját bevallásuk szerint szinte mindent neki köszönhetnek. Most tíz év után Sanyi kilépett a zongora mögül. Nincsenek rá szavak, milyen zseniálisan énekelte el Katona Klári dalát. Ott volt a lúdbőr... Reméljük, ezentúl többször láthatjuk őt színpadon!
Ha lemaradtatok a megható előadásról, itt megnézhetitek:

Összegabalyodott Pokorny és Dolhaihttp://www.life.hu/bulvar/20140331-pokorny-lia-szinesz-es-dolhai-attila-szinesz-a-nagy-duett-dontojeben-erotikus-tancot-lejtett.htmlSzexi tapadós táncot lejtett A Nagy Duettben Pokorny Lia és Dolhai Attila, akik között láthatóan izzott a levegő.TV + Bulvár--Vicces selfie-n A Nagy Duett stábjahttp://www.life.hu/bulvar/20140331-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-lott-egy-selfie-t-a-nagy-duett-stabtagjairol.htmlClaudia jópofa önfotójára ráfért a műsor apraja-nagyja. Korábban Tilla is készített egy hasonló képet a győztes párossal.TV + BulvárOrigoOszter Alexandra kikosarazta Andy Vajnát!http://www.life.hu/bulvar/20140331-oszter-alexandra-szineszno-kikosarazta-andy-vajna-producert-most-vallotta-be-az-evekkel-ezelott.htmlSzaftos sztorit osztott meg Oszter Sándor lánya, a színésznő Oszter Alexandra egy tévéműsorban - írta meg a Bors. A gyönyörű színésznőt nem más, mint a híres filmproducer, Andy Vajna szerette volna elcsábítani, de nem járt sikerrel, a lány kikosarazta.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.