Meghalt a népszerű sorozat sztárja

Forrás: PA Wire/Press Association Images NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/Pa -
halál sorozat Kate O Mara szappanopera Dinasztia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate O'Mara, a Dinasztia című régi szappanopera egykori sztárja 74 éves korában hunyt el.

Ügynöke elmondása szerint rövid betegség után a brit színésznőt vasárnap, egy öregek otthonában érte a halál. Kate O'Mara az 1960-as években kezdte karrierjét, majd mindenki megismerte a nevét, amikor az 1980-as évek sikersorozata, a Dinasztia egyik szereplője volt. Ő alakította Cassandra Morrellt.

Forrás: PA Wire/Press Association Images NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/Pa

Pályája során több brit és amerikai sorozatban szerepelt. Legutóbb egy 2012-es Agatha Christie mű színpadi adaptációjában tűnt fel.

Megérkezett Budapestre a szexi Jude Lawhttp://www.life.hu/news/20140329-jude-law-angol-szinesz-budapestre-erkezett-susan-cooper-cimu-filmet-forgatja.htmlBudapestre érkezett Jude Law. A világhírű angol színész a Susan Cooper című filmet forgatja a magyar fővárosban.News--Odavannak a budapestiek az új metróérthttp://www.life.hu/news/20140328-megnyitottak-a-negyes-metrot-budapesten-odavannak-erte-az-emberek.htmlSzázak várták a 4-es metró déli megnyitását a Keleti és a Kálvin téri megállónál is. NewsFotó: Mudra László - OrigoÚjabb bravúr Besenyei Pétertőlhttp://www.life.hu/news/20140328-besenyei-peter-murepulo-vilagbajnok-atrepult-a-korinthoszi-csatornan.htmlBesenyei Péter műrepülő-világbajnok lélegzetelállító bravúrt hajtott végre, amikor átrepült a Korinthoszi-csatornán.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.