Medveczky Ilona fájlalja, hogy nem lett zsűritag az RTL Klubon

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Esztergályos Cecília Medveczky Ilona Keleti Andrea táncművész Csonka András zsűri Jáksó László Szombat esti láz RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A táncművész nem érti, ki miért kapott helyet a Szombat Esti Láz zsűrijében.

Medveczky Ilona állítja, nem bánja, hogy nincs benne a Szombat Esti Láz zsűrijében, de úgy fogalmazott: az új széria négyesét nem akarja minősíteni. „A csatorna biztosan tudja, miért ezt a négy embert tartotta a legalkalmasabbnak a táncos produkciók zsűrizésére. Keleti Andi tökéletes, ő nagyon ért a tánchoz, de nem akarom minősíteni egyiket sem, biztosan ez volt a jó döntés" – mondta a Blikknek.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A díva hozzátette: a csatorna csak vesztett azzal, hogy ő 2008-ban kiszállt a műsorból. Medveczky azért rúgta össze a port a csatornával, mert a 2008-as szériában úgy konferálták fel, hogy utoljára táncol élő adásban – írja a lap.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a SZEL zsűriszékében idén Esztergályos Cecília, Keleti Andrea, Jáksó László és Csonka András foglal helyet.

Cseke Katinka őket utálja a Jóban Rosszbanbólhttp://www.life.hu/bulvar/20140331-cseke-katinka-szineszno-majka-nanee-cimu-musoraban-elarulta-kiket-nem-kedvel-a-joban-rosszban.htmlA színésznőnek Majka műsorában szegezték a kérdést, van-e olyan kolléganője, akit nem bír elviselni a sorozatban. Kiderült, több is...TV + Bulvár--Mindenkit meghatott Csík Sanyi produkciójahttp://www.life.hu/bulvar/20140331-csik-sandor-a-megasztar-es-a-nagy-duett-enektanara-10-ev-utan-kilepett-a-zongora-mogul-es.htmlA Nagy Duett szerény énektanára fantasztikus előadást nyújtott a döntőben.TV + Bulvár--Oszter Sándor Vajnának nem, Berkinek odaadta volna a lányáthttp://www.life.hu/bulvar/20140331-oszter-sandor-andy-vajnanak-nem-berki-krisztiannak-adta-volna-a-lanyat-oszter-alexandrat.htmlOszter Sándor kiakadt, hogy a gazdag, vele szinte egykorú Andy Vajnának egyáltalán eszébe jutott, hogy megkörnyékezze szépséges lányát, Oszter Alexandrát. A közismert színész pár éve azon nem morfondírozott ennyit, hogy hozzáadja-e lányát a botrányos, herevasaltató Berki Krisztiánhoz.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.