Túszejtés volt egy Budapestre tartó repülőn

Forrás: AFP/John Macdougall -
Hardy Mihály borotvapenge Lufthansa Budapest Airport Budapest túszejtés München
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy férfi borotvapengével rátámadt három stewardessre, majd elbarikádozta magát a WC-ben – tudósít az Origo.hu. 

Egy 33 éves koszovói férfi egy borotvapengével a stewardessekre támadt a Münchenből Budapestre tartó Lufthansa gépen – írja a német Bild. A lap szerint a férfi három légiutas-kísérőt könnyebben megsebesített, majd egyiküket magával hurcolva magára zárta a fedélzeti WC ajtaját.

Illusztráció Forrás: AFP/John Macdougall

Az újság szerint a repülőgép azonnal visszafordult a müncheni repülőtérre, és alig 15 percet töltött a levegőben. A pilótafülke ajtaja végig zárva volt. A leszállás után a fedélzeten utazó 76 utas és a személyzet is elhagyta a repülőt, amelyet aztán megrohamozott a rendőrség. A Bildnek a rendőrségi szóvivő azt mondta, a túszejtés csak rövid ideig tartott. Az újság szerint a férfi hamar megadta magát a rendőröknek. A túszejtés oka az lehetett, hogy a koszovói férfi kiutasítási eljárás alatt állt. A Münchenből Budapestre tartó Lufthansa-járatot törölték.

Hardy Mihály, a Budapest Airport szóvivője a Life.hu-nak azt mondta, mindent a Lufthansa intéz külföldön, így nem tudni, az utasok mikor indulhatnak el újra a magyar fővárosba.

Jude Law BKV-ellenőr lett Budapestenhttp://www.life.hu/news/20140401-jude-law-brit-szinesz-aki-jelenleg-budapesten-forgat-jegyellenor-lett-a-bkk-vicces-fotojan.htmlA brit színészt a Kálvin téri átjáróban kapták lencsevégre. Helló, április elseje!NewsOrigoÚj fordulat a maláj gép ügyébenhttp://www.life.hu/news/20140401-megsem-az-volt-az-eltunt-malaj-gep-pilotajanak-utolso-szava-amit-korabban-mondtak.htmlKiderült, mégsem azok voltak a pilóta utolsó szavai, ami korábban a hivatalos verzióban szerepelt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.