Nem vették vissza a munkahelyére a villalakót, VV Alexát

munkahely VV Alexa ValóVilág 6 VV6
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába volt jó hostess, nem várták vissza tárt karokkal egykori munkahelyére VV Alexát. A villából elsőként távozott, fura nevetésű lányt nem foglalkoztatja a jövőben egykori munkaadója - tudta meg a Life.hu.

Azt hihetnénk, hogy pár hónap villalét után jobbnál jobb ajánlatokkal bombázzák a hirtelen közismertté vált villalakókat. Ilyen szerencséje csak VV Lacinak volt, Alexára pont az ellenkezője várt.
„Amikor bejelentkeztem annál az ügynökségnél, ahol hoszteszként dolgoztam, azt mondták, hogy nem fér bele a cég arculatába, hogy egy való világost foglalkoztassanak.Erre egyáltalán nem számítottam, hiszen pont az ellenkezője történt, mint gondoltam. Persze megértem, ha egy promóciós csokoládé kóstoltatásnál nem örülnek a szülők, hogy egy olyan lány osztogatja az édességet, aki félmeztelenül táncolt a tévében. De vannak más típusú munkák is, ahol nem kellett volna ettől tartani. Szerencsére azonnal találtam egy másik ügynökséget, és amíg nem cikiznek a vevők munka közben, addig nyugodtan dolgozhatok velük. Én úgy vettem észre, hogy az emberek inkább odajönnek, kedveskednek velem, senki sem szólogat be"mesélte Alexa, aki visszament a főiskolára és egy mixeriskolába is belekezdett.

Fotó: Facebook/VV Alexa, Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.