Bea asszony fenyegetés TV2 Gáspár Győző Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olyan régen írtunk már Gáspár Győzőékről, hogy a már címével is - Győzike kettészedi Bea száját - irodalmi magasságokkal kecsegtető, nézőcsalogató videó mellett most nem tudtunk szó nélkül elmenni. 

Azt, hogy Győzőéknél most éppen miért is áll megint a bál, nem nagyon tudtuk kihámozni a videóból, de tulajdonképpen mindegy is. Tiszta szerencse, hogy a csatorna megmagyarázza, mi a konflikt ("Bea felhúzta magát azon, hogy Győzike Zsoltiékkal megy Bécsbe, nem pedig a családjával..."), így nekünk már nem marad más dolgunk, mint hogy idebiggyesszük a minden bizonnyal Győzike-klasszikussá váló filmecskét. Persze, ha ezen a szép tavaszi napon nem akarsz balhét nézni, akkor azt tanácsoljuk, amit Pósalaky bácsi Nyilas Misinek: "Ugorgyunk!"

VV Iza: "Terhes vagyok, Krisztián"http://www.life.hu/bulvar/20140402-az-rtl-2-valovilag-6-musoraban-vv-iza-vv-krisztiannak-fura-kijelentest-tett-miszerint-terhes.htmlFura előzetest töltött fel az RTL 2 a ValóVilág 6 oldalára: értelmezni mi sem tudjuk a nézőcsalogató perceket, de azért megosztjuk veletek.TV + BulvárOrigoÜres zsebekkel vág neki az országnak Berkihttp://www.life.hu/bulvar/20140402-a-tv2-edes-eletenek-sztarja-berki-krisztian-hodi-pamelat-azzal-engesztelne-ki-hogy-ures-zsebbel.htmlRendhagyó módját választotta újra a magamutogatásnak Berki Krisztián. A testépítő azt tervezi, hogy üres zsebbel, fején egy kamerával járja be az országot, idegenektől kérve szállást, élelmet.TV + BulvárFelvételről megy majd a Szombat Esti Lázhttp://www.life.hu/bulvar/20140401-az-rtl-klub-szombat-esti-laz-cimu-musora-felvetelrol-kerul-adasba.htmlA műsor felvételről kerül adásba, tudta meg az Origó, és szavazni sem lehet, csak a legvégén.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.