VV Iza: "Terhes vagyok, Krisztián"

VV Iza RTL 2 terhesség VV Krisztián Való Világ 6
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fura előzetest töltött fel az RTL 2 a ValóVilág 6 oldalára: értelmezni mi sem tudjuk a nézőcsalogató perceket, de azért megosztjuk veletek.

A kisfilmből csupán annyi derül ki, hogy Iza és Krisztián megint balhézhatott valamin, a hajdúnánási fiú pedig berágott párbajgyőztes barátnőjére. Hogy a terhesség hogyan jön a képbe, fogalmunk sincs, ugyanis Iza lassan 3 hónapja a villa kövét koptatja, Krisztiánnal pedig saját bevallásuk szerint még csak a lightos pettingig jutottak el.

Felvételről megy majd a Szombat Esti Lázhttp://www.life.hu/bulvar/20140401-az-rtl-klub-szombat-esti-laz-cimu-musora-felvetelrol-kerul-adasba.htmlA műsor felvételről kerül adásba, tudta meg az Origó, és szavazni sem lehet, csak a legvégén.TV + Bulvár--Íme, Sarka Kata férfiideáljahttp://www.life.hu/bulvar/20140401-sarka-kata-ferfiidealja-hajdu-peter-de-10-centivel-magasabban-jobban-tetszene-neki.htmlA SuperTV2 Kasza! című műsorában vicces kijelentést tett Sarka Kata. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huL.L. Junior üzent Csillánakhttp://www.life.hu/bulvar/20140401-ll-junior-a-tv2-edes-eletenek-sztarja-a-mokkaban-uzent-parjanak-csillanak.htmlMint ahogyan a Life.hu is megírta, Junior elköltözött családjától. Állítja, az ok: Csilla bár jó anya, kiállhatatlan partner. Junior most a Mokkában üzent párjának. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.