Harcol az RTL Klub és a TV2

Forrás: Origo -
X-Faktor TV2 produkció tehetségkutató műsor Rising Star jelentkező RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag a TV2 ősszel induló vadonatúj tehetségkutatójába csábítják az X-Faktorba már előzőleg leszerződött tehetségeket.

A TV2-n ősszel induló Rising Star nevű produkció olyan énekesekre hajt, akik az X-Faktorba jelentkeztek. A Blikk birtokába jutott körlevélen, egy a TV2-vel kapcsolatban álló énekstúdió arra kéri tanítványait, hogy aki szeretne jelentkezni a Rising Starba, még ha az X-Faktorral már szerződése is van, jelentkezzen a megadott kontakton.

Forrás: Origo

Az RTL Klubnál egyelőre nem aggódnak a Rising Star miatt, hiszen eddig erős brandnek bizonyult az X-Faktor és számítanak rá, hogy egy újonnan induló tehetségkutató nem tudja a bevezetett műsort letaszítani a trónjáról - írja a lap.

„Nem hiszem, hogy elcsábítanák az énekeseinket, ez nem volna illő! Nem emlékszem olyan esetre, hogy mi megállapodtunk volna egy előadóval, aki fontos volt számunkra és ő átment volna egy másik tévéműsorba. Az X-Faktor már bizonyított, négy éve a legnézettebb, legsikeresebb műsor Magyarországon" - mondta tárgyilagosan a Blikknek Schiwert-Takács László, az X-Faktor kreatív szerkesztője.

„Mindenkit tárt karokkal várunk, aki meg akarja méretni magát a Rising Starban. Nagyon jó castingcsapattal dolgozunk, ami már eddig is kiváló énekesek sorát találta meg a számunkra. Nem véletlen ez, hiszen a Rising Star a XXI. század énekes show-műsora" - fogalmazott Koltay Tamás, a TV2 szóvivője.

A nézőn múlik minden

A Rising Starban nem a zsűri dönt a tehetségek bejutásáról, hanem maguk a nézők. A képernyő előtt ülők egy ingyenes mobiltelefonos applikáció segítségével döntik el, ki tetszik nekik igazán. Az énekes és a zsűri között lévő hatalmas ledfal csak akkor húzódik majd fel, ha a nézők többsége támogatja a versenyzőt.
VV Iza: "Terhes vagyok Krisztián"http://www.life.hu/bulvar/20140402-az-rtl-2-valovilag-6-musoraban-vv-iza-vv-krisztiannak-fura-kijelentest-tett-miszerint-terhes.htmlFura előzetest töltött fel az RTL 2 a ValóVilág 6 oldalára: értelmezni mi sem tudjuk a nézőcsalogató perceket, de azért megosztjuk veletek.TV + BulvárOrigoBebe belebetegedett Angliábahttp://www.life.hu/bulvar/20140327-bebe-zenesz-belebetegedett-angliaba.htmlLondoni magyaroknak adott nagy sikerű koncertet Bebe, aki Charlie csapatával utazott el a brit fővárosba. A buli jól sikerült, de a zenészcsapat belebetegedett a kiruccanásba.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huEzért nyerhették meg Cookyék A Nagy Duettethttp://www.life.hu/bulvar/20140331-a-kommentelok-tudjak-miert-cooky-a-music-fm-musorvezetoje-hien-nyertek-a-nagy-duettet.htmlA Nagy Duett közösségi oldalán a kommentelők megfejtették, miért nyerhette meg a döntőt Cooky és Hien.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.