A volt férj ölt Pesterzsébeten

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán -
gyilkosság női áldozat rendőrség lezárás Pesterzsébet volt férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A volt feleségét leszúró férfi feladta magát - mondta a BRFK sajtószóvivője szerda reggel az MTI-nek.

Bognár Kinga közölte, az eddigi adatok szerint a gyilkosság szerda reggel hat óra körül történt Budapest XX. kerületében, a Nagysándor József utcában. A férfi szóváltás után leszúrta volt feleségét. Ezután elmenekült a helyszínről, majd bejelentést tett a rendőrségen, és visszatérve a helyszínre feladta magát.
Jelenleg zajlik a helyszíni szemle. A BRFK emberölés megalapozott gyanúja miatt indít eljárást az 58 éves budapesti férfi ellen.

Rendőrök akcióban - elkapták az elkövetőt Forrás: MTI/Mihádák Zoltán
Bea asszony megdöbbentő vallomásahttp://www.life.hu/news/20140324-bea-asszony-megdobbento-vallomasa-a-megcsalasrol.htmlNem válik és nem is haragszik igazán, amikor megcsalja a férje - vallotta be egy televíziós interjúban Gáspár Győző felesége, Bea asszony, írja a Blikk.News--Élő állatokkal készült fotósorozathttp://www.life.hu/news/20140401-katerina-plotnikova-orosz-fotografus-lenyugozo-fotosorozata-elo-allatokkal-keszult.htmlA mesék világát idézi meg Katerina Plotnikova fotósorozata, amelynek készítésekor mindvégig lesben álltak az altatólövedékekkel töltött fegyverek.NewsOrigoMár Antonio Banderas is Budapesten van!http://www.life.hu/news/20140402-mar-antonio-banderas-is-budapesten-van.htmlA középkorúan és szőrösen is szexi Antonio Banderast a Blikk kapta lencsevégre Budapesten. Ő nem a kémfilmben szerepel, reklámfilmet forgat nálunk.NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.