Makranczi Zalán Práger Kitty Szinetár Dóra Szombat esti láz táncpróba koreográfus RTL Klub Angyal András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub kamerái a próbateremben lepték meg Szinetár Dórát és szerelmét, Makranczi Zalán, akik gőzerővel készülnek a szombaton startoló táncos show-ra.

Szinetár Dóra és táncpartnere, Angyal András még a szünetekben sem lazsál, akkor ugyanis erősítés következik. „Nehéz dolgoz ez, mert András nemcsak a táncpartnerem, hanem a koreográfusom is egyben. Ezért el kell fogadnom, amit ő kitalál, még ha ez néha nehéz is" – mesélte Dóra a Reflektor című műsorban. Dóra nem kezdő, hiszen a Balettintézet néptánc-színpadi tánc tagozatára járt, ahol tanulmányait egy térdprobléma miatt kellett abbahagynia.

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán Forrás: RTLKLUB

„Mélyen hiszek abban, hogy minden fizikai problémának lelki eredete van. Pontosan tudom, hogy akkor miért volt baj a térdemmel" – magyarázta Dóra, aki most remekül érzi magát, még a megerőltető táncpróbákon is.

Dóra kedvese, Makranczi Zalán nemcsak a táncpróbákkal, hanem az időbeosztásával is küzd. „Minden nap táncolok, éjszaka pedig megyek próbálni, amikor hazaérek hajnali három környékén, akkor már csak bedőlök az ágyba" – mondta Zalán, aki táncpartnere, Práger Kitty szigorát humorral próbálja oldani.

VV Iza: "Terhes vagyok Krisztián"http://www.life.hu/bulvar/20140402-az-rtl-2-valovilag-6-musoraban-vv-iza-vv-krisztiannak-fura-kijelentest-tett-miszerint-terhes.htmlFura előzetest töltött fel az RTL 2 a ValóVilág 6 oldalára: értelmezni mi sem tudjuk a nézőcsalogató perceket, de azért megosztjuk veletek.TV + BulvárOrigoÍme, Sarka Kata férfiideáljahttp://www.life.hu/bulvar/20140401-sarka-kata-ferfiidealja-hajdu-peter-de-10-centivel-magasabban-jobban-tetszene-neki.htmlA SuperTV2 Kasza! című műsorában vicces kijelentést tett Sarka Kata. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huBebe belebetegedett Angliábahttp://www.life.hu/bulvar/20140327-bebe-zenesz-belebetegedett-angliaba.htmlLondoni magyaroknak adott nagy sikerű koncertet Bebe, aki Charlie csapatával utazott el a brit fővárosba. A buli jól sikerült, de a zenészcsapat belebetegedett a kiruccanásba.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.