Gyurcsík Tibi ismét az X-Faktorban

Forrás: RTLKLUB -
élő show döntősök X-Faktor mentor Gyurcsík Tibor verseny Szlovákia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori X-Faktor döntőse jelenleg külföldön próbál szerencsét, és a szlovákiai tehetségkutatóban már a mentorok házáig jutott.

Tibi 2011-ben Magyarországon csak az első élő show-ig jutott, majd ő lett az akkori első kieső versenyző. A fiatal énekes azonban nem adja fel és idén Szlovákiában szeretné megmutatni tehetségét – írja a Blikk.

Forrás: RTLKLUB

Tibi egyelőre tagadta, hogy bejutott volna a mentorok házába, de mivel szigorú szerződésben rögzítik a titoktartást, ez érthető is. Mindenesetre nagyon nagy esély van arra, hogy Gyurcsík bekerül a szlovák show élő adásaiba. Az énekes elárulta, igazán nagy kihívás neki ez a verseny, hiszen ugyan dunaszerdahelyi magyarként jól beszéli a szlovákot, mégsem az anyanyelvén kell megmérettetnie magát. Emellett persze az is fontos számára, hogy a magyarországi sikerek után még tovább jusson az élő show-ban.

„Sok szempontból ugyanaz a verseny, de mégis teljesen más, hiszen újak az arcok, újak a mentorok, senkit nem ismerek" – árulta el a fiatalember, aki azért jelentkezett még egyszer a versenybe, mert ki akarta próbálni magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.