Bochkortól tanulja a rádiózást Istenes Bence

Music Fm Istenes Bence Bumeráng tanulás rádiózás Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Music FM reggeli Önindítójának műsorvezetője régi Bumeráng-adások hallgatásával próbálja elsajátítani a rádiózás fortélyait – írja a Bors.

Bochkor Gábortól tanul rádiózni Istenes Bence. A Music FM reggeli műsorának vezetője szerint nem szégyen olyanokat hallgatni, akik sokkal tapasztaltabbak nála rádiózás terén.

Forrás: RTLKLUB
Megint cáfol Schumacher menedzserehttp://www.life.hu/news/20140403-michael-schumacher-cafolja-hogy-a-forma-1-es-pilotat-felesege-hazaszallittatna-a-korhazbol.htmlMichael Schumacher szóvivője cáfolta azt a napokban megjelent értesülést, hogy a december 29-én elszenvedett síbalesete óta kómában fekvő Forma-1-es versenyzőt felesége hazaszállíttatná a grenoble-i kórházból. News--Mennyi füvet szív Miley Cyrus?http://www.life.hu/news/20140403-wiz-kalifa-amerikai-rapper-szerint-egy-tonna-fuvet-sziv-miley-cyrus-amerikai-enekesno.htmlHa már maga Whiz Kalifa mondja, hogy valaki rengeteg füvet szív, akkor az már tényleg komoly lehet.News--Fiával vette át csillagát Orlando Bloomhttp://www.life.hu/news/20140403-orlando-bloom-brit-szinesz-csillagot-kapott-a-hollywoodi-hiressegek-setanyan-fia-flynn-is.htmlMiranda Kerr exférje szerdán vette át csillagát a hollywoodi hírességek sétányán, amelyhez 3 éves kisfia, Flynn is készségesen asszisztált.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.