Túszdráma a repülőn – hősként viselkedett Konka Csaba

Forrás: Facebook/Konka Csaba -
Rambo Lufthansa túszdráma lélekjelenlét kés hős Konka Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal férfinak is köszönhető, hogy nem lett komolyabb vérengzés a Münchenből Budapestre tartó járaton.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, kedden egy koszovói férfi egy vágóeszközzel a stewardessekre támadt a Münchenből Budapestre tartó Lufthansa gépen. Három légiutas-kísérőt könnyebben megsebesített, majd egyiküket magával hurcolva magára zárta a fedélzeti WC ajtaját. Amikor az egyik stewardess kiabálni kezdett és segítséget kért, Csaba egy pillanatot sem késlekedett. A 29. sorból ugrott fel és rohant előre, hogy megakadályozza a végzetes bajt – derül ki a Fókusz riportjából.

Forrás: Facebook/Konka Csaba

Három német utas is csatlakozott hozzá, ők próbálták többféle nyelven is jobb belátásra bírni a támadót. Volt annyi lélekjelenlétük, hogy megakadályozták, hogy a túszejtő kinyissa a gép ajtaját a levegőben. Mindez 2500-3000 méteren történt – mesélte Csaba, akit azóta magyar Rambónak hívnak.

A Velvet pedig azt írja, a fiatalember nem először segít másokon a bajban. Két éve egy idős férfi életét mentette meg, tavaly pedig egy nő törte össze magát szó szerint a szeme láttára.

Megint cáfol Schumacher menedzserehttp://www.life.hu/news/20140403-michael-schumacher-cafolja-hogy-a-forma-1-es-pilotat-felesege-hazaszallittatna-a-korhazbol.htmlMichael Schumacher szóvivője cáfolta azt a napokban megjelent értesülést, hogy a december 29-én elszenvedett síbalesete óta kómában fekvő Forma-1-es versenyzőt felesége hazaszállíttatná a grenoble-i kórházból. News--Újabb földrengés rázta meg Chiléthttp://www.life.hu/news/20140403-ujabb-a-richter-skala-szerinti-7-4-es-erossegu-foldmozgas-volt-chileben-szerda-ejjel.htmlA Richter-skála szerinti 7,4-es erősségű földmozgás volt a térségben szerda éjjel. Előző nap 8,2-es fokozatú földmozgás rázta meg a vidéket, legalább hatan életüket vesztették és 900 ezernél is többen otthonuk elhagyására kényszerültek. News--11 éves kislányát vezette oltár elé a haldokló apahttp://www.life.hu/news/20140402-11-eves-kislanyat-vezette-oltar-ele-a-haldoklo-apa.htmlA súlyos hasnyálmirigyrákban szenvedő Jim szerette volna 11 éves kislánya születésnapját felejthetetlenné tenni és oltárhoz vezette. Mondván: a valódi esküvőn ezt már nem teheti meg. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.