Atyaég! Eltűnt Gáspár Győző

Forrás: TV2 -
vita Bea asszony TV2 forgatás Gáspár Győző eltűnés Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes élet forgatása közben megsértődött, lelépett, és azóta nyoma veszett.

Csapot-papot otthagyott Győzike az Édes élet forgatása közben, komoly bajban hagyva a TV2 csapatát – írja a Bors. „Győző sokszor balhézott már az elmúlt hónapokban, de ez most más volt. Úgy őrjöngött, hogy a kamerát is félrelökte, csak az operatőr lélekjelenlétén múlt, hogy a többmilliós eszköz nem a földön végezte. Utána elrohant, és azóta ki van kapcsolva a telefonja"- mesélte a lapnak egy stábtag.

Forrás: TV2

Azóta nem lehet elérni telefonon, még Bea sem találja őt. Állítólag a vita egy korábbi forgatás miatt tört ki, amikor Zsolti videóklipjének felvételén Győző szájon csókolt egy modellt. Ez Beánál kiverte a biztosítékot, annyira, hogy most sem parázza túl Győző eltűnését. „Nem érem el napok óta, fogalmam sincs, hol van, nem beszéltem vele. Ki van kapcsolva, de jobb is, ha ott marad, ahol van" – mondta a dühös asszony.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.