Ördög Nóri talpig csipkében villantott pocakot

terhesség pocak Ördög Nóra Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csipkébe bújtatta öthónapos pocakját Ördög Nóri. A hófehér, földig érő ruha a Szombat Esti Láz színpadán tökéletesen kiemelte a kismama szemmel látható gömbölyűségét.

Egy talpig fehér csipke Daalarna ruhában tért vissza az RTL Klub stúdiójának színpadára a Szombat Esti Láz - A nagy félrelépés műsorvezetője. Nóri a műsor felvétele alatt többször is megsimogatta édes terhét, akivel kislánya, Mici már egy ideje a pocakján keresztül "beszélget". A baba érkezése teljesen meglepte a családot, hiszen Nóri első, lombikbébi-programban fogant gyermeke után nem számítottak arra, hogy természetes úton érkezik a második csemete.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Máté Krisztina: "Nem vagyok egy banya, tudok mosolyogni!"http://www.life.hu/bulvar/20140404-mate-krisztina-a-szombat-esti-laz-versenyzoje-tud-mosolyogni.htmlMáté Krisztina minden vágya, hogy megváltoztassa a róla kialakult kemény nő imidzsét. A közkedvelt műsorvezető-szerkesztő a Szombat Esti Lázban felfedi kecses, nőies oldalát és bájos mosolyát. Sőt, szoknyában is láthatjuk! TV + BulvárOrigoEz a sztárpár nem kér a Szombat Esti Lázbólhttp://www.life.hu/bulvar/20140317-bodi-guszti-es-bodi-margo-nem-szerepel-a-szombat-esti-laz-produkcioban.htmlValószínűleg sokkal több celebpárt keresett meg az RTL Klub, mint amennyien végül elvállalták a Szombat Esti Lázban való szereplést. A visszautasítók között van Bódi Guszti és felesége, Margó is. Az ok igencsak egyszerű.TV + BulvárOrigoMegújul a Szombat Esti Láz zsűrijehttp://www.life.hu/bulvar/20140221-az-rtl-klub-szombat-esti-laz-zsurijeben-esztergalyos-cecilia-es-keleti-andrea-ott-lesz-szirtes-tamas.htmlMegválik két korábbi zsűritagtól az RTL Klubon hamarosan - a Csillag Születik helyett - induló Szombat Esti Láz.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.