Így kínozzák Szabó Győzőt a táncpróbán

Forrás: Facebook/Szombat esti láz -
reflektor hajcsár Szombat esti láz táncpróba Rezes Judit Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Reflektor kamerái bekukucskáltak a Szombat Esti Lázra gőzerővel készülő Szabó Győző és kedvese, Rezes Judit próbáira.

Ha kell, a karját nyújtják egy szerkezettel, a medencéjét billegteti vagy épp a balettrúdnál dolgozik - Szabó Győző mindent bevet, hogy ne okozzon csalódást az április 5-én startoló Szombat Esti Láz című műsorban. Táncpartnere Karcagi Dalma, aki nem kíméli a színészt a próbák alatt. Győző csak hajcsárnak hívja néha.

Szabó Győző és Karcagi Dalma Forrás: Facebook/Szombat esti láz

A színésztől egyébként nem áll távol a tánc. Eldicsekedett azzal, hogy 1986-ban a budapesti iskolák közötti rock&roll-versenyen első helyezést ért el, és balettet is tanult Bocsik Yvette-nél. Sőt, Győző már rutinos a SZEL színpadán is, hiszen korábban már szerepelt az egyik szériában. Párja, Rezes Judit - akivel 6 éve élnek együtt - Lehoczky Györggyel gyakorol gőzerővel. Judit azt mondja, technikásabb táncosnak tartja magát párjánál és úgy véli, nem lesz féltékeny Győzőre, ha több pontot kap a zsűritől.

A teljes riportot és a sztárpár kőkemény próbáját itt megnézhetitek:

Kapócs Zsóka teljesen megváltozotthttp://www.life.hu/bulvar/20140404-kapocs-zsoka-teljesen-megvaltozott.htmlTeljesen új külsővel jelent meg Gór Nagy Mária Színitanodájának 30. születésnapi partiján Kapócs Zsóka.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huCharlotte igent mondott Simonnakhttp://www.life.hu/bulvar/20140404-az-rtl-2-valovilag-6-musoranak-szereploi-vv-charlotte-es-vv-simon.htmlA Normafán kérte meg villabéli kedvese, Charlotte kezét Simon. A párocska mindenzt az RTL Klub 8:08 Minden reggel című műsorában mesélte el.TV + Bulvár--Növényi új cicikkel lepte meg párjáthttp://www.life.hu/bulvar/20140404-novenyi-norbert-olimpiai-bajnok-birkozo-eskuvo-helyett-hatalmas-mellekkel-lepte-meg-kedveset.htmlEsküvő helyett inkább hatalmas méretű műmellel ünnepli kapcsolatát Növényi Norbert és párja, Kriszta.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.