Szikora Róbert ultrahang arcplasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szikora Róbertet ugyan nem zavarja a kora, de a rajongói azt szeretnék látni, hogy jól érzi magát a bőrében. Ehhez pedig 60 évesen kell neki egy kis esztétikai segítség, így bevállalta a plasztikát.

Az X-Faktor mentora azt mondja, ugyanazt a pozitív, életigenlő fickót látja a tükörben, mint 18 évesen, csak kicsit több ránccal.

"A rajongóim, akik eljönnek a koncertemre, vagy megnéznek a tévében, azt szeretnék látni, hogy mindig jókedvű vagyok, hogy jól érzem magam a bőrömben, és ehhez bizony hozzá tud járulni egy kis esztétikai segítség" - nyilatkozta a Blikknek az énekes, aki bevállalta az arcplasztikát.

Forrás: RTL Klub

Az ultrahangos módszert választotta, amelynek segítségével a páciensek akár 10-15 évet is letagadhatnak. A kezelés egyetlen alkalomból áll, amely körülbelül három órán át tart, és 4-5 hónap alatt éri el teljes hatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.