Máris leállt a 4-es metró

Fotó: Mudra László - Origo -
leállás BKK 4-es metró műszaki hiba pótlóbusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Reggel körülbelül fél órára leállt az M4-es metró, a teljes vonalon pótlóbuszok szállították az utasokat - közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

A hibát negyed 10-re elhárították, most már újra jár. Diszpécserük azt mondta, műszaki oka volt a leállásnak, tűz nem ütött ki, de további részleteket nem árult el – írja az Origo.hu.

Fotó: Mudra László - Origo

A négyes metrót tíz napja, a választások előtt egy héttel adták át. A Rákóczi téri megállónál egy BKK-dolgozó azt mondta az Origo tudósítójának, hogy a Keleti pályaudvaron volt műszaki probléma. "Egy öreg szerelvény befüstölt" - árulta el, de egyéb részletet nem közölt.

Elhunyt Peaches Geldof http://www.life.hu/news/20140407-elhunyt-peaches-geldof-bob-geldof-lanya.htmlA brit rendőrség egyelőre csak Peaches Geldof halálhírének tényét közölte, a halál okát nem nevezte meg.News--Sírva kért bocsánatot barátnője családjától Pistoriushttp://www.life.hu/news/20140407-oscar-pistorius-paralimpiai-bajnok-futo-sirva-kert-bocsanatot-baratnoje-reeva-steenkamp-csaladjatol.htmlA paralimpiai bajnok futó könnyek között, remegő hangon beszélt arról, hogy a tragédia óta minden reggel Reeva Steenkamp családja jut eszébe először.News--Itt még nem dőlt el a választáshttp://www.life.hu/news/20140407-szoros-verseny-van-meg-nehany-korzetben-csutortokon-derul-ki-meglesz-e-a-fidesz-ketharmada-a-2014-es.htmlA legszorosabb verseny Budapest 15. választókerületében van. Valószínű, hogy csak napok múlva derül majd ki, meglesz-e a Fidesznek a kétharmadhoz szükséges 133 mandátum – tudósít az Origo.hu. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.