Bea asszony megverte Győzikét

TV2 Gáspár Győző verekedés hűtlenség Édes Élet Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár napja arról írtunk, hogy Gáspár Győző eltűnt az Édes Élet forgatásáról. Akkor nem értettük, de most a TV2 jóvoltából megvilágosodhattunk. Íme az előzmények, amikor is egy csókból balhé kerekedett.

Unalmas lenne a Gáspár család élete, ha nem lenne Győző bátyja, Zsolti. A jóindulatú tesó benyögte, hogy egy klipforgatáson Győzike egy fiatal lánnyal csókolózott, Beánál pedig elszakadt a cérna. A cuki asszonyka először a fején lévő vizes törölközővel csapkodta hites urát, majd a "gyere, csókolózzá' a tenyeremmel" felkiáltással ütötte-verte. "Ha már az indulataimat nem tudom fékezni, eljár a kezem. Juj, be kéne vennem egy nyugtatót" - summázta Bea idegállapotát. Ahogy eddig, szavakat most sem nagyon találunk, úgyhogy videó következik:

A műbalhé is megvolt természetesen. Az amúgy kamerafüggő Győző - vélhetően rendezői utasításra - elzavarta az Édes Élet stábját a házából, majd maga is elviharzott. Szuper.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.