Megszólalt a Balaton-felvidéki polgármester pornós lánya

pornó szex anális szex polgármester casting
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is beszámolt róla egy Balaton-felvidéki polgármester lányáról kiderült, hogy pornófilmet forgatott. A lány interjút adott, amelyből az is kiderül, hogyan került a francia pornós, Pierre Woodman castingjára.

Őszintén mesélt pornós beavatásáról a Balaton-felvidéki polgármester lánya, aki mindössze egyetlen casting videóból lett pornófilmben szerepelt. Ferdinánd Franciska elmesélte, azért ment el a castingra, mert olyan élethelyzetbe került, amelyben nem tudott volna másképp pénzhez jutni. Úgy érzi, átverték, hiszen ő csak egy castingra jelentkezett, amelyről egyszer csak kiderült, hogy az egész élesben megy.

Forrás: Wikipedia

"Ha még egyszer kellett volna csinálni, nem ez lett volna. Soha nem is néztem pornót előtte. A kíváncsiság vezérelt, és talán túl kevés impulzus volt az életemben. Kíváncsi voltam, hogy amiről azt mondják, hogy rossz, az valóban olyan rossz-e" - mondta a lány a Blikknek.

Úgy gondolja, volt barátja jelentette fel a pornós múltja miatt. Az édesapja tudott erről az esetről, és nem haragszik rá. Azért vállalta a nyilvánosságot, mert azt reméli, így sokkal egyszerűbb tisztázni, mi is történt valójában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.