Pár nappal ezelőtt vettük észre Kapócs Zsóka ujján a különleges gyűrűt, amit leginkább eljegyzési vagy karikagyűrűként javasolnak az ékszerészek - már csak az ára miatt is. Azóta kiderült: titokban férjhez ment - írja a Blikk.

Nem lehetett nem észrevenni a Gór Nagy Mária színítanodája fennállásának 30. évfordulója alkalmából tartott partin az egykori növendék, Zsóka ujján a luxusgyűrűt.

Egy kis keresgélés után rábukkantunk a fővárosban arra az üzletre, ahol bárki beszerezheti az itthon ritkaságszámba menő darabot - már ha mélyen a pénztárcájába nyúl. Ugyanis ez a gyűrű a belvárosi ékszerboltban 2.362.000 forint körüli áron kapható, az euró árfolyamától függően. A remek darab a Boucheron francia ékszermárka Quatre Classique, azaz a Klasszikus négyes kollekciójának része, amit az 1858-ban alapított ház a 150. születésnapjára adott ki.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A különleges ékszer többféle, 18 karátos arany kombinációja. Sárga, csokoládé, rosé színű és fehér aranyból áll, ez utóbbit 25 db 0,51 karátos, kerek gyémánt díszít. A kevésbé ismert csokoládé színű arany a nemesfém egy újfajta bevonási technikájával, a PVD-vel készül, amely tartósabbá teszi az aranyat. 

Sztárok, akik imádják a Boucheron ékszereit
A Boucheron ékszerek rajongói között olyan világsztárok találhatók, mint Nicole Kidman, Penélope Cruz, de a legendás Greta Garbo is az ő darabjaikat viselte.

 

Habony Árpád gyűrűje szintén a Boucheron sorozat tagja, de ebben a modellben nincsen sárga aranyForrás: MTI

 

Szerettünk volna Zsókával is beszélni, de sajnos többszöri megkeresésünkre sem reagált.