Klárika Bestia lesz?

Forrás: Bestiák -
Bestiák Balázs Klári énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő kép jutott szerkesztőségünk birtokába. Balázs Klári a kilencvenes évek egyik népszerű lánycsapata, a Bestiák két énekesnőjével mosolyog. Talán ő áll be Honey helyébe, aki nem folytatja a koncertezést a visszatérő lánycsapattal?

Honey nem tér vissza a rivaldafénybe a lánycsapattal, a szépségiparban elért sikerei és azok elfoglaltságai miatt, csak drukkolni tud egykori kolléganőinek. Vajon ki áll be a helyére Bee és Bedhy mellé?

Forrás: Bestiák

„Mi már nagyon össze vagyunk szokva kettesben, sokat dolgoztunk így együtt az elmúlt években más produkciókban. Úgy gondoljuk, hogy ha Honey nem lehet, akkor nincs szükségünk egy harmadik emberre. Nagyon szeretjük Klárikát, őt szívesen fogadnánk tiszteletbeli tagunkká. Fellépések alkalmával sokat találkoztunk, de mélyebben akkor ismerhettem meg, amikor még újságíróként interjút készítettem vele. Jól ismeri a munkásságunkat, tudja hány helyen és mióta énekelünk Bedhyvel, és szívesen segít nekünk bármiben, egyszóval drukkol nekünk" - mondta Bee, aki szerint nekik valamivel könnyebb volt ismertté válni a 90-es évek közepén, mint egy ma kezdő énekesnek.

„Mi még azokban a időkben futottunk be, amikor kevesebb együttes volt a popszakmában. Az biztos, hogy egy ma kezdő előadónak is gőzerővel kell dolgoznia, hogy hosszú távon megmaradjon az ismertsége. Mi is nagy erőkkel dolgozunk azóta is, csak nem mindig voltunk szem előtt. Szerencsések vagyunk, mert a korosztályunk mostanában nosztalgiázik a 90-es évek zenéjére, ezért, amikor egy profi menedzsment megkeresett minket az újrakezdés ötletével, igent mondtunk. Sőt, nyolc év külföldi éneklés után kifejezetten égi jelként könyveltük a felkérést."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.