Kínzó fájdalmai vannak Bajor Imrének

Forrás: RTL Klub -
Bajor Imre RTL 2 Gálvölgyi János látogatás Heti Hetes Jáksó László kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy egész ország aggódik a nagybeteg Bajor Imréért. A színész néhány hete Kínába utazott, ám ott sem találtak számára megfelelő gyógymódot, most pedig már itthon kezelik. Kollégái közül néhányan rendszeresen látogatják Imrét, Jáksó László azonban még nem volt nála. Egyelőre dilemmázik és semmiképpen sem akar zavarni. 

A nagybeteg Bajor Imre három hete újfajta kezelést kap, de állapota még hullámzó, sokszor kínzó fájdalmai vannak. Barátai, kollégái szívesen segítenék a gyógyulásban egy-egy jó szóval, személyes jelenlétükkel. A Heti Hetes producere a Borsnak elmondta, hogy egy pillanatra sem engedték el Bajor Imre kezét.

Forrás: RTL Klub

"Természetesen visszavárjuk és rendszeresen látogatjuk, beszélünk vele. Minden más csak ránk tartozik" – mondta el Ónodi György.

Barátja állapotáról Gálvölgyi János sem beszélt, csupán annyit árult el, hogy ő rendszeresen látogatja Imrét. Jáksó László pedig azt mondta, hogy ő még nem mert elmenni kollégájához.

"Még nem látogattam meg Imrét, de hallottam, hogy járnak hozzá. Azt kell ilyenkor eldönteni, hogy az ember zavar vagy nem zavar. Jelenleg gyűjtöm az információkat arról, hogy akik látogatták, hogyan értékelték, helyénvaló-e ez a látogatás most vagy sem. Magamból kiindulva, amikor én beteg voltam, előfordult, hogy azt szerettem volna, ha jönnek, és az is, hogy a pokolba kívántam a látogatót. Ezért én inkább megvárom, hogy akik látogatták, mit mondanak, hogy érzik, ez melyik korszaka Imrének. Ha örömet szerez neki, akkor mindenképpen elmegyek hozzá. Szeretném, hogy meggyógyuljon, és örülök azoknak az embereknek, akik különböző fórumokon írnak neki, támogatják" – mondta a televíziós és rádiós műsorvezető, aki többet nem kívánt elárulni Imre állapotáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.