Evelin kiröhögte édesanyját, Bea asszonyt

Forrás: Facebook/Gáspár Győzike -
csók TV2 Gáspár Győző megcsalás Gáspár Evelyn Édes Élet Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu megírta, Gáspár Bea padlót fogott, amikor megtudta, Győzője más nővel csókolózott egy klipforgatáson. Előbb férjének esett, majd lányuknak, Evelinnek panaszkodott. Kevés sikerrel. 

Nem tudta megemészteni "megcsalatását" Gáspár Bea, így nagyobbik lányának öntötte ki a szívét. Evelint azonban egy kicsit sem rázták meg a történtek, az arcára volt írva, pont nem érdekli, ki mit szól ahhoz, hogy apja kivel kavar, helyette forradalmi ötlettel állt elő: "Béreljünk neked is egy fiatal csávót. Majd bemutatom a Facebookon, hogy az új apukám. A másikat meg az új anyukámként" - mondta vihorászva anyjának.

Bea az Édes Élet kamerái előtt mondta el, hogy nem ezt a választ akarta hallani, inkább vigasztalást várt volna lányától. Az anya-lánya konfliktus csúcspontját itt megnézheted:

Megdöbbentő végrendeletet hagyott hátra Kovács Erzsihttp://www.life.hu/bulvar/20140408-kovacs-erzsi-szineszno-terry-blackre-hagyta-mercedeset-lazar-vilmos-fogathajto-vilagbajnokra-a-hazat.htmlA hírek szerint az április 6-án elhunyt Kovács Erzsi Terry Blackre hagyta a Mercedesét, egyik keresztfiára – Terry Black nevelt fiára –, Danikára a dalai jogdíját, míg másik keresztfiára, a fogathajtó világbajnok Lázár Vilmosra az 50-60 millió forintot érő házát.TV + BulvárMegdöbbentő végrendeletet hagyott hátra Kovács Erzsihttp://www.life.hu/bulvar/20140408-kovacs-erzsi-szineszno-terry-blackre-hagyta-mercedeset-lazar-vilmos-fogathajto-vilagbajnokra-a-hazat.htmlA hírek szerint az április 6-án elhunyt Kovács Erzsi Terry Blackre hagyta a Mercedesét, egyik keresztfiára – Terry Black nevelt fiára –, Danikára a dalai jogdíját, míg másik keresztfiára, a fogathajtó világbajnok Lázár Vilmosra az 50-60 millió forintot érő házát.TV + BulvárMolnár Andrea partnerei összekaptakhttp://www.life.hu/bulvar/20140408-az-rtl-klub-szombat-esti-laz-cimu-musoraban-molnar-andrea-partneret-bardos-andrast-kritizalta.htmlMolnár Andrea korábbi partnere, a mackó mozgású Szilveszter gazda nem elégedett a szintén botlábú Bárdos András teljesítményével. Állítja, szívesen korrepetálná vagy legalábbis emelni megtanítaná a tévést. Ilyen az, ha Fred Astaire-ek találkoznak.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.