Kiszel Tünde expasija kitálal

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Kiszel Tünde kapcsolat botrány Bodzás Szabolcs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszel Tünde és Bodzás Szabolcs kapcsolata egy egyetemi szakdolgozattal kezdődött és bálokkal folytatódott. Bár testi viszony a srác elmondása szerint nem volt köztük, gyakran lehetett őket nyilvános rendezvényeken egymás társaságában látni. Szabolcs most azonban kijelentette, a kapcsolat rémálommá vált, és már szabályosan fél Tündétől. 

A Story magazinban mesélt Bodzás Szabolcs Kiszel Tündével való, csúf véget ért kapcsolatáról. Állítja, Tünde felvette a beszélgetéseiket, hogy azt később ellene fordítsa.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Sajnos az emberek el sem tudják képzelni, milyen is ez az asszony valójában. A világ felé eljátssza a butácska, kedves, ámde jóindulatú nőt, akire mindenki csak legyint, és alig-alig mondanak neki nemet, elvégre olyan-amilyen, de nem árt senkinek. Hadd szerepeljen hát. Pedig igazából hihetetlenül okos. Patikamérlegen kimért nyilatkozatok és rideg számítás jellemzi. Én mindennap részletes utasításokat kaptam, hogy mit kell mondanom, kinek és mit nyilatkozhatok, hányszor kell a Facebook-oldalán hozzászólnom a bejegyzéseihez. Ha pedig nem likeoltam valamit, már jött is az üzenet, hogy pótoljam, amit elmulasztottam. Mindennap többször ki kellett fejeznem Tünde iránt a hódolatomat, hogy mennyire rajongok érte. Eleinte tetszett, vicces volt, aztán rá jöttem, hogy ostoba, irányítható majom lettem a Kiszel-cirkuszban, és egyre jobban lejáratódom..." - mondta a Storynak Bodzás Szabolcs, aki arról is beszél, hogy Tünde egy saját maga által kitalált álomvilágban él, amelyben ő a főszereplő, a csúcssztár.

Szabolcs azt is kijelentette, ha most írna Kiszel Tündéből szakdolgozatot, már egészen más lenne a hangvétele, mint anno.

Szabó Zsófi újra forgat - Munkával küzd a gyász ellen? http://www.life.hu/bulvar/20140410-edesapja-szabo-gyula-halala-utan-szabo-zsofi-ujra-forgat-a-tv2-joban-rosszban-sorozataban.htmlImádott édesapja, Szabó Gyula pénteki halála után, keddtől újra forgat a stúdióban Szabó Zsófi. Kollégái állítják, a színésznő fegyelmezetten és profin dolgozik. TV + BulvárOrigoBálint Toncsinak nincs malacahttp://www.life.hu/bulvar/20140409-a-tv2-edes-eletenek-szereploje-balint-antonia-megvalt-malacatol-csicsitol.htmlÚgy tűnik, nem gondolta át jól a malacvásárlást Bálint Toncsi. Az Édes élet szereplője máris lepasszolta a kis állatot. TV + BulvárOrigoÚj szereplő érkezik a Jóban Rosszban sorozatbahttp://www.life.hu/bulvar/20140409-a-tv2-joban-rosszban-sorozataban-fabian-anita-kislanya-kevehazy-lili-is-szerepet-kapott.htmlKeveházy Lili eddig sem volt ismeretlen a stáb számára, hiszen Fábián Anita kislánya rendszeresen járt a stúdióba édesanyjával. A sorozat producere régóta szerette volna a képernyőn is viszontlátni a mosolygós, vagány kislányt, aki több mint három év után mondott igent a felkérésre.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.