Meglepetések hete a sztárvilágban - A Life.hu bulvárkoktélja

Forrás: RTL 2 -
VV Iza RTL 2 Kapócs Zsóka Kiszel Tünde VV Krisztián ValóVilág 6 Zimány Linda Jude Law
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor a Life.hu szerkesztősége szinte egy emberként döbbent meg VV Iza és VV Krisztián kamerák előtti, gátlások nélküli szexén, nem gondoltuk, hogy a hét még meredekebb kanyarokat vesz. Épp csak kiderült, hogy Kapócs Zsóka és Habony Árpád összeházasodtak, a színésznő máris hírül adta: válnak. Ha nem okozott volna éppen elég izgalmat Jude Law budapesti forgatása, a Zimány Lindával történt afférjára a legközömbösebbek is felkapták a fejüket. Nos, nézzük, mi minden történt az év eddig leg(bulvár)mozgalmasabb hetében! 

Ahogy megírtuk, elképedtünk azon, ahogy VV Iza és VV Krisztián ledobta gátlásait a kamerák előtt. Néhány percig eldönteni sem tudtuk, hogy szeretnénk-e tudomást venni a történtekről, de aztán úgy gondoltuk, megírjuk. A ValóVilág játékosai közül egyébként egyre többen feledkeznek meg a kamerákról, Aureliót például mindenféle szemérmesség nélkül elégítette ki Teo. A műsor sajtóosztályán érdeklődve azt is megtudtuk, védekeznek-e - és ha igen, hogyan - a szereplők és arra is rácsodálkoztunk, hogy a bent élő hét fiatal összesen közel negyven kilót hízott.

Forrás: RTL 2

A Life.hu szemfüles újságírójának köszönhetően elsőként mi mutathattuk meg nektek Kapócs Zsóka csodálatos jegygyűrűjét. Ám éppen hogy hírül adhattuk, hogy a színésznő és párja, Habony Árpád egybekeltek, írásunkat máris frissíthettük. "Válunk" - tette közzé a Facebookján Zsóka, mi pedig a mai napig nem tudjuk, mit is gondoljunk a hihetetlen love storyról.

Fotó: Hámori Zsófia - Origo

Röpke szerkesztőségi közvéleménykutatásunk szerint azonban a hét legnagyobb durranása mégiscsak az erősen kapatos Jude Law és Zimány Linda románca volt. Az esetről videó is készült, a történteket hazai celebjeink is véleményezték, a világsztár kalandját pedig egy pillanat alatt a külföldi sajtó is felkapta.

Forrás: Youtube

Hatalmas változásról számoltak be a német források Schumacher állapotával kapcsolatban is. Orvosai szerint az egykori világbajnok pillanatokra magához tér, hall és szemkontaktusra is képes. Üröm az örömben, ha a sportoló felébred a kómából, valószínűleg mindent - járni, beszélni, nyelni - újra kell tanulnia.

Forrás: AFP/Tom Gandolfini

Túlzás nélkül az egész világ ledöbbent Peaches Geldof hirtelen halálán is. Bár Bob Geldof 25 éves lányának boncolási jegyzőkönyve már elkészült, a halál oka még mindig ismeretlen, a toxikológiai vizsgálatra akár még heteket is várni kell. Jól értesültek szerint a túlzásba vitt diéta vezetett tragédiához.

Forrás: Northfoto

Zavarba hozott minket az Édes élet szereplője, Cinthya Dictator is. A lány a NaNee! című műsorban jelentette ki, hogy betegsége csupán performansz volt. Nos, éppen belekezdtünk annak kitárgyalásába, hogy betegséget hazudni nem túl okos dolog, megvilágosodtunk. A fiatal lány kolléganőnknek elmondta, hogy valóban beteg volt, csupán ezt nem titkolta el a nagyközönség elől. Nos, hogy mit ért Cinthya a performansz alatt és valóban mi történt, azt itt elolvashatod.

Forrás: Tv2

A fentieken túl apró-cseprő sztárkonfliktusokban is bővelkedett a hét. Akárcsak egy szappanoperát, úgy követjük nyomon Gáspár Győzőék és L.L. Juniorék házassági válságát. Legalábbis azt, ami a forgatókönyvben meg van írva. Tény, ilyen csúnya veszekedéseket ritkán látunk képernyőn.

Forrás: RTLKLUB

Azt ugyan nem tudjuk, mi késztette Kiszel Tünde legutóbbi fiatal hódolóját, hogy kitálaljon a naptárdíváról, de tény: nagyon szórakoztatóan tette. Az egyik heti magazin dupla oldalon hozta az interjút a kiábrándult fiatalemberről, akinek tapasztalatait a saját szavaival foglaljuk össze: "Ostoba, irányítható majom lettem a Kiszel-cirkuszban" .

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.