Kubai kanbulival ünnepelte születésnapját Bochkor Gábor

Fotó: TV2 -
Várkonyi Andrea ünneplés Kuba Bochkor Gábor kanbuli születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori rádiós párja nélkül, gimnáziumi osztálytársaival utazott a Karib-térségbe.

Koktél, napfény, párás klíma, tengerpart, szivarfüst - nem akárhol ünnepelte születésnapját Bochkor Gábor. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a Bumeráng exműsorvezetőjét előzőleg egy kedves, családi fotóval köszöntötte párja, Várkonyi Andi 50. születésnapja alkalmából. A kubai útra viszont már kedvese és kislánya nélkül ment el, így igazi kanbulit csapott barátaival – derül ki a BEST magazinból.

Fotó: TV2

Gábor szerint nem ritka, hogy külön mennek el nyaralni. „Nagyon fontos meghagyni egymás szabadságát. Egyrészt, mert ez a bizalom igazi bizonyítéka, másrészt mert nem feltétlenül ugyanaz az érdeklődési körünk" – árulta el Bochi, majd hozzátette: azért Havannára esett a választás, mert itt nagy eséllyel lehet spontán bulikba csöppeni. "Szinte mindenhol játszott egy zenekar, még a lakásban is, annyira szürreális, filmbe illő jelenetek ezek, hogy az ember azt hiszi, visszacsöppent az '50-es évekbe" – lelkendezett Gábor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.