Vadon Jani és társai Balzsay Károly gyógyulásáért futottak a hétvégi Vivicittán. 

A Life.hu stábja a mellrákból gyógyult Albert Kingával futotta le a Vivicittá 10 km-es távját. Hozzánk hasonlóan a Class FM műsorvezetői is jó ügy mellé álltak és a mikrofonjukat futócipőre cserélték. Vadon Jani, Kiss Orsi és Szani Roland 10 kilométert futottak le. A csapat Balzsay Károly, az ismert bokszoló gyógyulásáért futott, akinél nem olyan régen rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak orvosai.

Forrás: redlemon

„Ez volt az első Vivicittá, amelyen eddig részt vettem, és hatalmas élmény volt. Kicsit tartottam tőle, hogy a többiek lehagynak, mert én egyenletes tempóban szoktam futni, és nem tudok a végén hajrázni" – mesélte lelkesen az előkelő 55. helyet megszerző Orsi.

Vadon Jani rutinosan, 10 perccel a verseny kezdete előtt érkezett meg, de így is remek tempót diktált.

„Szerettem volna korán lefeküdni a verseny előtt, ami össze is jött, csak épp aznap hajnalban. Az is korán van, nem?" – kezdte Vadon Jani „Így picit fáradt voltam, de persze Orsi nem ezért teljesített jobban nálam: ez egy tudatos döntés volt részemről, engedtem nyerni. Ennyire fontos nekem Orsi boldogsága, és különben is, hölgyeké az elsőbbség" – vallott színt nevetve a Morning Show műsorvezetője.

A Vivicittán a Fenntarthatósági Média Klub kezdeményezésére a szolidaritás és a pozitív példákra való figyelemfelhívás volt a résztvevők egyik legfőbb célja.