Megmérkőzött egymással Vilmos herceg és Katalin hercegnő

Forrás: AFP -
terhesség borkóstolás Katalin hercegnő Új-Zéland játék Ausztrália Vilmos herceg krikett mérkőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vitorlásverseny után ezúttal egy krikettmeccsen játszott egymás ellen Cambridge hercege és hercegnője.

Szűk kosztümje és magas sarkú cipője sem tudta eltántorítani Katalin hercegnőt egy krikettjátéktól férje, Vilmos herceg ellen. A hercegi pár, aki egy hete érkezett meg új-zélandi és ausztráliai turnéjukra, mindent beleadott a küzdelembe. Vilmos kicsit talán többet is a kelleténél: szemtanúk elmondása szerint majdnem fejbe találta feleségét egy labdával.

Forrás: AFP

Katalin és Vilmos nemrég Cynthia Readnél is látogatást tett – annál az asszonynál, akit az új-zélandi kormány bízott meg György herceg gyapjúkendőjének elkészítésével. Mrs. Read később kikotyogta Vilmos herceg megjegyzését, miszerint lehet, hogy hamarosan újabb darabot kell készítenie nekik. Ezután természetesen mindenki Katalin állítólagos terhességéről kezdett beszélni. Valószínűleg alaptalanul: a hercegnő a hétvégén egy borkóstolón vett részt, és bizony nem ásványvízzel töltötték meg a poharát.

Ha jól választunk, elkerülhetjük a válást?http://www.life.hu/intim/20140413-parvalasztas-tudatosan-amennyiben-a-valas-nem-opcio-kapcsolat-szakitas.htmlDeáki Tímea, a Life.hu párterapeutája különleges levelet kapott olvasónktól. Mira szeretné megérteni a barátnőjét, de nem tudja, hogy a lány jó úton jár-e, jól gondolkodik-e. Ezért kérte szakértőnk segítségét. Intim--A nagy csokinyúlteszthttp://www.life.hu/csalad/20140408-a-nagy-csokinyul-teszt-husvetra-a-life-hu-szerkesztosege-tesztelte-a-csokinyulakat-a-legfontosabb.htmlHetek óta ömlik ránk a csokinyúl-tenger az áruházak polcairól. De vajon melyik nyulat válasszuk a sok közül? A Life.hu szerkesztősége a legfontosabb szempontok alapján letesztelte a legnépszerűbb, közép árkategóriás nyulakat – íme, a meglepő végeredmény!CsaládOrigoAz MTV díjkiosztó legjobb pillanataihttp://www.life.hu/kult/20140414-zac-efron-szineszt-rita-ora-enekesno-vetkoztette-nicki-minaj-enekesno-bugyi-nelkul-mtv-movie.htmlNicki Minaj bugyi nélkül érkezett a vörös szőnyegre, Zac Efront pedig Rita Ora vetkőztette.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.